En son tarafından Paz Haz. 03, 2007 1:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
micheal scofield Çömez
Konu: Geri: Prison Break C.tesi Mayıs 12, 2007 1:00 pm
[b]Hocam bir karakterin bu kadar zeki olması mükemmel bir şey ya
burocky Admin
Konu: Geri: Prison Break C.tesi Mayıs 12, 2007 2:11 pm
micheal scofield demiş ki:
[b]Hocam bir karakterin bu kadar zeki olması mükemmel bir şey ya
nasıl yani??
recelens Yardımcı Admin
Konu: Geri: Prison Break Paz Mayıs 13, 2007 11:03 pm
valla burocky dizi güzel, sayende arada bi bakıyom ben de karakterler ve bazı şeyler güzel:D
burocky Admin
Konu: Geri: Prison Break Paz Mayıs 13, 2007 11:22 pm
valla recep çok şey kaçırıon izle yeminle..süper dizi..finaller bitsin hemen başla..
NeurotiC Çöm
Konu: Geri: Prison Break Cuma Mayıs 18, 2007 8:06 am
abi ne bileyim ben 1-2 bölüm izleyebildim ama konusa bana cok cekici gelmedi yani ne bileim Hapisaneden kaçışın yeteri kadar yaşandığı bir ülkedeyiz ve daha sonrasındaki etkenlerde de Hapise tekrar dönmemek için yurtdışına cıkıp Yunanistan-isviçre-Fransa gibi Ülkelere mülteci gidince rahatlıkla buralarda yaşayabilecegimizide bilioruz bence hiç gerenk yo bu kadar kasmaya kaç meksika'ya ne diretiyorsun :D:D:D
burocky Admin
Konu: Geri: Prison Break Cuma Mayıs 18, 2007 11:49 am
NeurotiC demiş ki:
abi ne bileyim ben 1-2 bölüm izleyebildim ama konusa bana cok cekici gelmedi yani ne bileim Hapisaneden kaçışın yeteri kadar yaşandığı bir ülkedeyiz ve daha sonrasındaki etkenlerde de Hapise tekrar dönmemek için yurtdışına cıkıp Yunanistan-isviçre-Fransa gibi Ülkelere mülteci gidince rahatlıkla buralarda yaşayabilecegimizide bilioruz bence hiç gerenk yo bu kadar kasmaya kaç meksika'ya ne diretiyorsun :D:D:D
ilk bi kaç bölüm sıkıcı ama daha sonra dizi bi açılıyo ki sorma..şu anda şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki prison genel olarak (her ne kadar farklı şeylerden bahsetselerde) losttan daha güzel..yani biraz daha dayansaydın NeurotiC tadını alacaktın dizinin ama sarmamış seni
dharma Çöm
Konu: Geri: Prison Break C.tesi Mayıs 19, 2007 1:47 pm
Hahahhaha Ne alaka ya bu Konuyla Origami nin Yoksa filmde Benim izlemedigim bölümlerde Origami mi war Lol
sen bi izle istersen diziyi ve bu verdiğim origami kuşunu kağıttan yapılışı dizide bayağı bi geçiyo kendileri ve burası da prison break ile ilgili her türlü şeyin paylaşımı bu yüzden koydum olur da meraklısı çıkar diye
micheal scofield Çömez
Konu: Geri: Prison Break Cuma Mayıs 25, 2007 11:13 pm
[i]aslında ben dizi ve filmlerde karakterlerin bu kadar zeki yapıl masını sevmem ama scofield'e yakışıo be baba hele o firar etti sandılar da çatıda polislerin ne kadar sürede geldiğini anlamaya çalıştıgı sahne perfect ya...izlemeyenler size sesleniyorum bırakın bizim şu ağa filmlerini de dizi görün bence