Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hard Rock

+3
neraamore
burocky
syd
7 posters
YazarMesaj
syd
Nemesis
Nemesis
syd

Hard Rock Empty
MesajKonu: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimePerş. Mayıs 10, 2007 9:48 pm

Herkese selam oncelikle, ilk müzik başlığımızı hard rock olarak açıyorum, iyi güzel de hard rock nedir?
hard sert anlamı taşır ama hard rock kalıp olarak riff solo ritim üçlüsünün birleşmesidir. Biraz daha açarsak dünyanın en çok dinleyeni olan ve belki de en geniş müzik branşıdır.
The Beatles'le başlayan hafif Brit hafif beat rock yıllarca gelişmiş ve kendi içinde farklı ogeleri toplamıştır.
Buna en büyük ornek olarak ben Jimi Hendrix'i yani cingene müzigi blues ve rockun enfes karısımını, olümünden 37 sonra hala en büyük olarak adını tarihe kazımıs idolümü, gitarı ilk kez eline aldıktan olümüne kadar 7 yıl içerisinde 32 albüme imza atan hatta daha da onemlisi gitaristligin zirvesine imza atan bu adamı gosterebilirim.(bir an cümle hic bitmeyecek sandım)
daha uzatmıyorum cunku kıtap değil post yazmakta oldugumu hatırladım
aşagıya baslıca grupları daha dogrusu ız bırakanları sıralıyorum
1 Jimi Hendrix
2 Beatles
3 Pink Floyd
4 Led Zeppellin
5 Deep Purple
6 Scorpions
7 Aerosmith
8 Queen
evet ben sadece 7 tane ismi rast gele yazdım
günümüzde bu tadları bulmak cok zor ama ben eminim ki bu müzik dalı hep yasayacak
burocky
Admin
Admin
burocky

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 12:19 am

bana uzak bi müzik dalı..aslında daha çok türkçe müzikler dinlerim..ama müziğe ve dinleyene saygımız sonsuz geek ama senin tavsiyenle deneyebilirm Smile
http://burocky.blogspot.com
syd
Nemesis
Nemesis
syd

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 1:28 am

burocky demiş ki:
bana uzak bi müzik dalı..aslında daha çok türkçe müzikler dinlerim..ama müziğe ve dinleyene saygımız sonsuz geek ama senin tavsiyenle deneyebilirm Smile
pink floyddan asagıdaki sarkıları dinle ve sozlerini oku
comfortably numb
the wall
wish you were here
crazy diamond 1
crazy diamond 2
mother
oncelikle bunlar en piyasa şarkılarıdır
burocky
Admin
Admin
burocky

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 1:44 am

aha şimdi indiriyorum
http://burocky.blogspot.com
neraamore
Admin
Admin
neraamore

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 2:24 am

dinlenmeye deger sarkılar şiddetle tavsiye ediyorumm Smile
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeC.tesi Mayıs 12, 2007 1:10 pm

[b]aman aman rock ismi geçen yerde dumana ayrı bir yer açmak lazım degil mi ama
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 7:15 am

Burocky Canım Arkadaşım Yazıyorum ilaçLarını Arrow
Steel Dragon(ki Rock Star Filmi için Özel Olarak Kurulmuş bir guruptur Mutlaka Şarkıları Dinle)
Guano Apes
Lacuna Coil(Özellikle "Falling")
Bu arada Turkçe müzik dinleyecem diorsan ille de www.Anatolianrock.com'da 2 grup var amatör ama gercekten dinlenmeye deger Gizli Özne Ve Anteras die 2 grup war Bunları Mutlaka dinle burak tam senın tarzın ^^
http://neurotic.scriptmania.com
dharma
Çöm
Çöm
dharma

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 2:03 pm

valla arkadaşlar hard rock diyince system of a down veya rammstein derim ayrıca da youtube ta rammstein in sahne şovları var gerçekten çok güzel.system of a down her ne kadar türkleri konuda alsa şarkılarında adamların yaptığı sanat gerçekten afro
undeath
Çöm
Çöm

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 6:33 pm

yafs kardesim ne hardi ne rocku turk sanat musikisi iste alla alla birakin bunlari bea Sad
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 12:16 am

System Of Down Demede ne dersen de ben Bana küfür edilen şarkılardan Haz alamam Abi Sende Alma bence Konser biletlerinde "Köperkler ve TÜRK'ler Giremez" Yazan adamların taaaaa .... Derim Ben Bundan Sonrada Sende Ole yaparsın Umarım
syd
Nemesis
Nemesis
syd

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimePtsi Mayıs 21, 2007 10:43 am

undeath demiş ki:
yafs kardesim ne hardi ne rocku turk sanat musikisi iste alla alla birakin bunlari bea Sad
lütfen yanlış anlama ama
el mariarchi demiş ki "yapmak yıkmaktan daha zor, gitar çalmak adam oldürmekten daha zor"
sen de bu konuya yazmak (konuyu off topic yapmak) yerine kendi topicini açabilirsin
lol!
dharma
Çöm
Çöm
dharma

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimePtsi Mayıs 21, 2007 7:47 pm

NeurotiC demiş ki:
System Of Down Demede ne dersen de ben Bana küfür edilen şarkılardan Haz alamam Abi Sende Alma bence Konser biletlerinde "Köperkler ve TÜRK'ler Giremez" Yazan adamların taaaaa .... Derim Ben Bundan Sonrada Sende Ole yaparsın Umarım

bunları bende biliyorum kardeş haz alarak elbette dinlenilmez o köpekler ben sadece yaptıkları sanatı seviyorum ve işinde de iyiler adamlar bunlara çok takılmayalım bence benim görüşüm bu,seninki farklıdır elbette
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeSalı Mayıs 22, 2007 9:28 pm

Tabi canım Haklısın haklılıgına Ama ne bileyim bu adamların Yaptıkları Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının Miliyetçilik duygularını depreştirir herhalde bak bende eskiden dinliordum Sözlerini anlamadan Sadece melodilerine odaklanarak Müziklerinin tınılarının ne kadar hoş oldugunu düşünüyordum sürekli fakat gel gör ki birazda Dinlediğimiz müziğin bize ne anlatmaya çalıştığını öğrenmek gerek Bu şeye benzior Fenerbahçe-Galatasaray maçında küfürlü şarkılar söyleyen fenerbahçe taraftarına galatasaraylı oyuncunun ne kadar güzel soyluyolar melodi müthiş Ses renkleri müthiş demek gibi bi şey neyse daha fazla derine inmeyelim ama yine de zewkler ve renkler tartışılmaz tabi herkes isteğini ypmakta istediğini dinlemekte de hürdür Fakat biz Üniversite Okuyanlar Olarak Sokaktaki insandan Farkımızı Ortaya koymalıyızki Aldığımız Eğitimin(!) hakkını vermiş olalım
syd
Nemesis
Nemesis
syd

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimePaz Mayıs 27, 2007 9:03 am

dharma demiş ki:
valla arkadaşlar hard rock diyince system of a down veya rammstein derim ayrıca da youtube ta rammstein in sahne şovları var gerçekten çok güzel.system of a down her ne kadar türkleri konuda alsa şarkılarında adamların yaptığı sanat gerçekten afro
holly mountains ve chop sueyde baya bi sozselerde roulette dünyada eşine az raqstlanan şarkılar listesindedir. kimse de karşı çıkamaz buna.
dharma
Çöm
Çöm
dharma

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeÇarş. Mayıs 30, 2007 12:15 pm

syd demiş ki:
dharma demiş ki:
holly mountains ve chop sueyde baya bi sozselerde roulette dünyada eşine az raqstlanan şarkılar listesindedir. kimse de karşı çıkamaz buna.

chop suey çok deli bee. hee bide chop sueyi avril lavigne den dinledin mi? yarılırsın gülmekten tam komedi olmuş afro
syd
Nemesis
Nemesis
syd

Hard Rock Empty
MesajKonu: Geri: Hard Rock   Hard Rock Icon_minitimeÇarş. Mayıs 30, 2007 4:54 pm

dharma demiş ki:
syd demiş ki:
dharma demiş ki:

chop suey çok deli bee. hee bide chop sueyi avril lavigne den dinledin mi? yarılırsın gülmekten tam komedi olmuş afro
sozlerine bak derim başka yorum yapmayayım yanlış anlaşılırım sadece sozlere bakın elephant

Hard Rock
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-