Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası

+6
expect
undeath
NeurotiC
BursALİ
Ak'zarg
burocky
10 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki

olası seçimde oyunuzu kime verirdiniz
akp
Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_lcap80%Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_rcap
 80% [ 4 ]
chp
Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_lcap20%Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_rcap
 20% [ 1 ]
mhp
Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_lcap0%Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_rcap
 0% [ 0 ]
anayol
Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_lcap0%Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Vote_rcap
 0% [ 0 ]
dsp
 0% [ 0 ]
tkp
 0% [ 0 ]
dehap
 0% [ 0 ]
genç parti :)
 0% [ 0 ]
diğer partiler
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 5

Anket kapatıldı

YazarMesaj
burocky
Admin
Admin
burocky

Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Empty
MesajKonu: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePtsi Mayıs 14, 2007 1:46 pm

siz Tayyip Erdoğanın şu ana kadar ki politikasını nasıl buluyorsunuz..bence iyi işler yaptı..ekonomide önemli gelişmeler oldu..tek hatası vardı..yanında tuttuğu adamların kimisi beş para etmez insanlardı..bunları iyi ayıklaması gerekirdi..
http://burocky.blogspot.com
Ak'zarg
Çöm
Çöm
Ak'zarg

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePtsi Mayıs 14, 2007 8:26 pm

Niye orda "hiç bir parti" seçeneği yok abi.

Tayyip'in politikası.Hmmm.Benim aklımda kalan onun döneminde benim askerimin başına çuval geçirildi.Kendisi talabani ve barzani gibi teröristleri, her nasılsa muhatap almayı başardı.Türklüğü bir alt kimlik olarak gösterip rumluk, ermenilik, kürtlük gibi alt kimlikler seviyesine indirdi.Şehitlerimizden kelle diye bahsettiğini falan hatırlıyorum.Bir konferansta da büyükelçiyi azarlamıştı.Arada sırada halktan birilerine fırça kayışları da var tabi.Niyeyse zamanlı zamansız her türlü devlet malını pazarlamayı da çok seviyor.

Aslında politikasını daha çok sarfttiği cümlelerle belli eden birisi.Tabi o cümlelerin hepsini buraya yazmaya imkan yok.İcraatlerinde ise politikasını "halının altından yürütüyor".AKP de bu seçimde de muhtemelen yine 1. parti olarak meclise girer.Hayırlısı olsun ne diyeyim.
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePtsi Mayıs 14, 2007 8:53 pm

abi dediklerin doğru da..şu an ki mevcut siyasiler içinde en elle tutulur siyasi o bence..aslında ben de oy vermeyi düşünmüyorum..ama illaki oy vermek gerekirse hangi parti diye açmıştım anketi..bu ülke tayyipten öncekileri de gördü..enflasyon falan patlamıştı hani..insanlar açlıktan sürünüyodu..ondan daha eskilerde askerimiz darbe yapmak zorunda kalmıştı..şu an durum ondan çok mu iyi dersen..hayır çok iyi deil..ama daha iyi..
Ak'zarg
Çöm
Çöm
Ak'zarg

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePtsi Mayıs 14, 2007 9:07 pm

İşte ben parti seçiminde kötünün iyisini seçmekten yana değilim.Halihazırda hiç bir part ide görüşümü yansıtmadığı için "şuna vereyim bari demeyeceğim".Ki ütopik bir sistemi benimsediğim için muhtemelen hayatım boyunca hiç bir partiye oy vermeyeceğim ya neyse...
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePtsi Mayıs 14, 2007 9:20 pm

Smile umarım bir gün oylarımızı güvenle verebileceğimiz günleri de yaşarız
BursALİ
Çöm
Çöm
BursALİ

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 1:07 am

bu erdoğanın sözleri forwardlanan maillerden gibime geldi:) öle kesik kesik sözler alınırsa herkes herşekilde suçlanabilir.konuşmanın tamamına bakmak gerekir.heee ben erdoğan çok mu iyi diyorum hayır. katılıyorum kötünün iyisi ammaa daha kötü olanlara destek verenlere tepki için ben oyumu kullanırım...birde ben bu hükümete karşı yapılan cumhuriyet yürüyüşlerine değinmek istiyorum müsadenizle...ya bu enflasyon döneminde o kadar badireler atlatıldı krizler yaşandı Türkün Türkten başka dostu yoktur sözüne dayanarak elden alemden tonlarca para alınarak bariz bi şekilde dışarıya bağımlı hale gelirken needeydiniz be kardeşim.şimdi cumhurbaşkanı adayının eşinin başı kapalı diyemi cumhuriyet gitti. e hadi benimde annemin başı kapalı cumhuriyet çocuğu değilmiyim ben..unutmayalım ki ulu önder Atatürk baş örtüsü yasağı değil kılık kıyafet özgürlüğü getirmiştir bu ülkeye ,unutmayalımki Atatürk ün annesi Zübeyde Hanımında başı kapalıdır ve yine unutmayalım ki Atatürk önderliğinde açılan ilk meclis bilerek cuma gününe denk getirilmiş cuma namazı sonrası kurban kesilerek ve dua eşliğinde açılmıştır..
Ak'zarg
Çöm
Çöm
Ak'zarg

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 2:47 pm

Forwardlanan maillerden biri değil aklımda kalanlarını yazdım.Cımbızla seçilen cümleler olduğuna da inanmıyorum.

Daha fazlası için kaynağıyla beraber http://tr.wikiquote.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan
BursALİ
Çöm
Çöm
BursALİ

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 5:53 pm

forward maillerinden farkı yok direk cımbız sözler en ufak bi cevap ben ülkemi pazrlamakla mükellefim konuşmasını hatırlıorum orda ülke reklamı hakkındaki bir konuşmaydı.ama direk söz olarak bakarsan ne kadar ağır dimi.
Ak'zarg
Çöm
Çöm
Ak'zarg

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 9:28 pm

Türkiye'yi pazarlıyorum.Bizim için verilecek para önemlidir.Her şeyi pazarlar satarız, parayı veren düdüğü çalar Very Happy
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 8:48 am

Arkadaşlar Yazmaya başlamadan önce Yeteri Kadar Sağcı Yeterş kadar Solcu Olduğumu söyleyeyim yazdıklarıma ona göre cevap verin...
Şimdi Pazarlama Konusundan başlayalım bence hizmet sektörünün devlet elinde Olması gerekli fakat Tekel vb kurumların bir an önce devlet elinden cıkması gerekiordu çünkü vergi yüzsüzleri sıralamasının ilk sutunlarında devletin bu kurumları bulunuyordu yani para kazandırmak bir yana birde ek yük oluyordu devlete bunların özel sektör eline gecmesi hem ilk etapta nakit akışı sağlayacaktı hemde alınan vergilerden hazinedeki acık kapanacaktı bence Gayet mantıklı bir durum...
Telekom hizmet sektörü Çok para kazandırmasına rağmen beklentilere yanıt veremeği için onunda özelleşmesine hiç karşı değilim Sonuçta rekabet ortamı tüketiciye seçme şansı sunuyor bunun için Özelleştirme güzel bir şeydir DÜZGÜN yapıldıgı taktirde...
Bunun dışında Kafaya Poşet gecirme Olayı vardı Bunun başlıca nedeni tezkerenin onaylanmaması ne kadar inkar edilse fakat şöyle bakmalıyız o tezkere meclisten geçseydi ve biz Irak'lı Müslüman kardeşlierimizin Ölümüne Sebep Olsaydık ve bir Komşumuz bizi bu Ölümlerin başlıca nedeni Olarak Sorumlu görseydi daha mı iyiydi ??? Kaldı ki askerin Konuşlanması gereken yeri seçen kişi Recep T. Erdoğan değil Genel Kurmay Başkanı'dır bu yüzden o konuda da pek eksik göremem kendisini
Saygılarımı Arz Eder Yeni Konularda Görüşmeyi Ümit Ederim Very Happy
http://neurotic.scriptmania.com
undeath
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 7:12 pm

oylar akp ye kardesim Very Happy

ben daha 16 yasindaym ah buyucem adam olcam bende oy kullancam goreceksiniz Razz
expect
Çöm
Çöm
expect

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 7:37 pm

tayip mi?bn kısıtlanmak istemiyorum arkadaşlar.ve onunda yaptığı bişi yok bnce..sömürmekten başka..
tabi bunu pek bi fikrim olmayark yapıorum ama bnm düşüncem bu..
bn boş oy atçam hiç birinin ii olduğunu düşünmüorum..
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 12:37 am

Arkadaslar bence Şöyle düşünmeliyiz R. Tayyip Erdoğan'ı sevmeyebilirz elimizden hatta nefretde edebiliriz fakat şunu düşünmemiz gerekir Siyaset kişisel bir şey degildirki..
Bu yüzden işletmeci Mantığıyla yaklaşırsak ülkeye bir sonraki secim dönemine kadar max. faydayı sağlayacak PARTİye oy vermeliyiz Alternatifleri sayıyorum:
CHP=kendi içinde Demokrasiyi sağlayamamış Atatürk'ün kurduğu parti Olmaktan (i bilen bilir Atatürk'ün kurduğu parti darbeyle kapatılmıştır Şuanki CHP sonradan kurulmuş kurulusuna da SHP ile birleştirerek gercekleştirmiştir) başka hiç bir söyleyecek sözü olmayan bir parti başkanlığa aday adaylığı bile seçimle oluyor Deniz Baykal'a kimse aday olmasın diye !
AKP=Beğensekte Beğenmesekte her ne kadar kendi politikası olmasa dahi bir önceki koalisyon hükümetinin Ekonomik politikalarını uygulayarak (Kemal Derviş Sağolsn) Ülkenin güçlü bir ekonomiye sahip olmasını sağlamış Özelleştirmelerde yaptığı Hatalara rağmen TEKEL-TÜPRAŞ vb zarar eden kurumları özelleştirerek ülkeyi yükten kurtarmış (Telekom Özelleştirmesine Bende Karşıyım Bunu tez olarak göstermeyin Lütfen)
Her ne kadar Kadrolaşma yaptıysada Yolsuzluk dedikoduları son zamanlara kadar o da sadece bir belediyede ortaya pek cıkmamış Parti Olmakla birlikte Secimde Oy verilebilecek birparti gibi...
http://neurotic.scriptmania.com
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeCuma Mayıs 25, 2007 11:04 pm

[b]yorumları okudum biraz üzüldüm...tama bazı konularda haklı olabilirsiniz arkadaşlar hem şunuda söyleyeyim ben sayın erdoğanın avukatı falan da değilim ama gazeteleri takip ederek ekonomi yönünde ne kadar ilerlediğimizi görebilmenizi isterdim...ama 12 mart muhtırasına neden olan insanlar gözüyle değil ve akpli gözüyle de değil tarafsızca bakmanızı isterim.gazetelerde okudunuz mu yada tvde izlediniz mi bilmiyorum ama şu en son yapılan tuskon görüşmelerini bir incelemenizi isterim...tabi şu da unutulmamamlı ki sayın erdoğan da bir politikacı ve politikacılara ne kadar güvenilir o da ayrı bir konu...
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeC.tesi Mayıs 26, 2007 2:31 am

Öncelikle forumdaki herkese selamlar...
İktidarı acımasızca eleştiren , çözüm üretmekten çok sorun oluşturan basiretsiz muhaliflerden ve dediklerinin arkasında duramayan,çömez ve alabildiğine iktidar bezirganlığına(üçte bir oy potansiyeli ile...) bürünen şuanki yönetime karşı hiç haz duymadığımı belirtmek isterim....
Ekonomi diyoruz kimi baz alıyoruz bu ekonomi denen illetteki gelişmelerin ne düzeyde olduğuna karar verebilmek için... paradan para kazanan piyasacıları mı? yoksa kendi emeğinin hakkıyla bişeyler kazanmaya çalışan yurdum insanını mı? Piyasa ekonomisine bakarsak işler güllük gülistanlık cari açık daralmış,bütçe açığı kapanmış,en çok istenen olmuş tarihimizdeki en büyük sıcak para girişini gerçekleşmş...
Ama işte reel ekonomik göstergeler hiç te öle iç açıcı sonuçlar vermiyor..
Ülkeye giren sıcak para doları ucuzlatmış ucuzlayan doları bulan işletmeci yan sanayi gereksiminde kendi kobisini kullanmak yerine yurtdışından ucuz ucuz ithal mallara yönelmiş velasıl kelam bizim kobiler patır patır dökülmeye ve sonucunda işsizlik hanesine yeni neferler katmak zorunda kalmışlardır...
Acı ama ülkenin içinde bulunduğu durum bu ,bu adamlar ekonomik alanda sınıfta kaldı diyebilirim kesinlikle bi alternatif ekonomi politikası olmalı...kanımca... ne acı varımızı yoğumuzu satıp borç faizi kapatmaya çalışıyoruz(bu gelmiş geçmiş bütün hükümetlere)...
Telafisi imkansız özelleştirmelerden,yolsuzluklara,adam kayırmalara kadar bir dizi yanlışlıklar yaşandı bu dört yılda...
Peki bu dönemde hiç mi iyi bişey olmadı oldu ama çok daha iyisi olabilecekken niye zaman kaybediyoruz çözüm üretemeyecekseniz niye iktidar mücadelesine girersinizzz

Bu partinin ekonomi konusunda (fark yaratıcı) söyleyebilecek bi sözü olmadığını düşünüyorum ... ki olsaydı cumhurbaşkanlığına gülün sorunsuz çıkmasının ardından dış işlerine ekonomi bakanı düşünülmezdi...
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeC.tesi Mayıs 26, 2007 9:44 pm

[b]aslında bi anlam da haklısın doğru bu ekonomi dediğin zıkkım ne kadar düzelsede halka pek payını vermiyor...amma velakin birde şu pencereden bakalım,acaba bu hükümet nasıl bir ekonomi aldı ve şu an nasıl? tabii şunuda kabul edelim eleştirilecek yönü de çok mesela para babalarının rahatını düşünerek ekonomi politikasını şekillendirdi. yoksa dünya görüşü birbirinin zıttı olan akp ile tüsiadın arası nasıl iyi olabilirdi ki? Question
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 8:26 pm

Sosyal adalet ,sosyal demokrasi,sosyal ekonomi...devletçi,statükocü değil halkçı emekçi öncelikle para babalarını değil onların altında ezilenleri gözeten , yaşanan bir gelişmeyi direk piyasaya göre acaba yabancılar paralarını alır kaçarlar mı diye değil acaba halkım nasıl karşılar diye düşünen bir hükümet ve başta 12 eylül darbesi olmak üzere darbe yapan bütün generalleri soruşturma cesaretinde bulunabilecek bi hükümet ...
herkes özgürce yaşayabilmeli benim ülkemde insanların dinine, diline yaşam biçimine göre tasnif yapılmadan farklılıkların zenginlik kabul edildiği bir ülke diliyorum ...
Türban taktığı için üniversite kapılarında süründürülen, ben kürdüm dediği ve kendi ülkemde dilimin ölümüne seyirci kalmak istemiyorum dilim üzerinde çalışma yapıyorum diyen insanların yıllarca sürgün yaşatıldığı bir ülke olmamalı benim ülkem artık şeriat ve kürt devleti paranoyasının sona erdiği bir ülke diliyorum...
umutlu ama çaresiz bir durumdayım mevcut partilerle benim ülkeme ulaşılmayacağı ortada... oyum kime gideceğini bilmez bi durumda...
okyanus
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeSalı Haz. 12, 2007 11:52 pm

adamın adını duymak sinirlerimi bozuo
vatan toprağını,malını satması ab için verdiği tavizler kaba konuşma tarzı islamı siyasete bulaştırması
:S yaptığı düzgün bir şey varsa açıklasın
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeÇarş. Haz. 27, 2007 10:43 pm

Idea arkadaşlar.... bir insanı piyasadan silmk için sadece durupta konuşursanız sadece konuşursanız bugün baykal çeşitli projeler başlatsa idi yurt dışı temasları kursaydı DELİKANLI gibi verdiği sözü tutsaydı millet bu adamdan yada islamiyete bakışından kkorkar mıydı....ona oy verenler bence yapacakları için değil olacakları engellemek için verecek ama TAYYİP im öle mi.kim istediği anda istediği ülkenin bakanlarına başkanlarına ulaşıyor.amerikada cumhurbaşkanı statüsünde karşılnıyor.en çok konuşulan ise özelleştirmeler.memleketi satıyor diye.bu ülkede yabancılar gelipte yatırım yapmaya korkmuyorda sen onlardan mı korkuyorsumn insaff Idea
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePaz Tem. 01, 2007 7:53 pm

bioogiso demiş ki:
Idea arkadaşlar.... bir insanı piyasadan silmk için sadece durupta konuşursanız sadece konuşursanız bugün baykal çeşitli projeler başlatsa idi yurt dışı temasları kursaydı DELİKANLI gibi verdiği sözü tutsaydı millet bu adamdan yada islamiyete bakışından kkorkar mıydı....ona oy verenler bence yapacakları için değil olacakları engellemek için verecek ama TAYYİP im öle mi.kim istediği anda istediği ülkenin bakanlarına başkanlarına ulaşıyor.amerikada cumhurbaşkanı statüsünde karşılnıyor.en çok konuşulan ise özelleştirmeler.memleketi satıyor diye.bu ülkede yabancılar gelipte yatırım yapmaya korkmuyorda sen onlardan mı korkuyorsumn insaff Idea

değerli arkadaşım yabancı sermaye konusunda, yurdumuza gelen likitidenin nerelere kaydığı ne amaçla geldiği hususunda çok bilgin olmadığıı zannediyorum adamlar gelip ülkemizde ihrecata yönelik üretim olacak şekilde kdv oluşturacak işlerle uğraşmıyorlar sadece bizi borçluyorlar ve bu son akp hükümeti zamanında da baya rahatça hareket ettiler dünyanın parası yurtdışına faiz olarak akıyo buna tamamıyla karşı değilim ama denetim olmasından yanayız neden en önemli sektörlerimiz birer ikişer yabancı tekellerin eline bu kadar rahat geçsin sigortacılık ,bankacılık... tekeller yurdum insanın da başını kaldırıp piyasada tutunmasını engelleyeceğinden buyük kayıplara neden olacaktır
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePaz Tem. 01, 2007 7:59 pm

arkadaşlar birde sürekli tayyip diliyle düşüncesiyle olaylara bakmayın sağlam iktisatçılar var Güngör Uras , Hurşit Güneş gibi
muhalif cephelerden olayı daha net anlıyacağınızı aslında tayyipin bu ülkeye hiçte öle ak günler yaşatmadığını sadece yaşam koşullarında değil iktisat diliyle de anlamış olursunuz ...
http://www.milliyet.com/2007/06/28/yazar/uras.html mesela yabancı sermaye üzerine biri
tavsiye edilir
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2007 11:51 pm

xortokay demiş ki:
arkadaşlar birde sürekli tayyip diliyle düşüncesiyle olaylara bakmayın sağlam iktisatçılar var Güngör Uras , Hurşit Güneş gibi
muhalif cephelerden olayı daha net anlıyacağınızı aslında tayyipin bu ülkeye hiçte öle ak günler yaşatmadığını sadece yaşam koşullarında değil iktisat diliyle de anlamış olursunuz ...
http://www.milliyet.com/2007/06/28/yazar/uras.html mesela yabancı sermaye üzerine biri
tavsiye edilir
Arkadaşım sen tavsiye ettiğin gazetenin tarafsız olduğunu olaylara tarfsız bakacağına inanıyor musun?İlginç vallahi Aydın Doğan'ın manşetlere müdahele ettiğiğni bilmiyorum deme lütfen bunu sağır sultan bile duydu.Yanından ayrılan sağ kollarından da mı hiç duymadın? 28 Şubat sürecinde ne haltlar yediğini...?İşte bu adama hükümettin müdahale etmemesi nedeniyle çok kızgınım.Basını tekel haline getirdi öyle bir hal almış ki bilirsiniz Mesut Yılmaz'la bir fotografı var kim başbakan tanıyamazsınız başbakana pijamalı karşılama bak sen bu ne rahatlık niye acaba şantaj montaj mı yoksa?Bence tarafsız bakmak istiyorsanız bana Aydın Doğan demeyin...He diyeceksin ki ya ben iktisatcı olarak Aydın Doğan demedim ki sana dİyorum adamın eski sağ kolları diyor ben demiyorum manşetler ve köşe yazıları Aydın Doğan'ın elinden geçmezdi diyorlar.Sence böyle yapan adam zıt görüşü savunacak birini gazetesinde yazdırır mı,o o kadar demokrat mı?Öyle diyorsan ...?Ayrıca eski Hürriyet Gazetesi Editörü rahmetli Uğur Mumcu neden Hürriyet gazetesinden ayrıldıktan sonra ki kendisi o zaman Aydın Doğan'ın sağ koluydu bombalı saldırıya uğradı ve onun gazetelerinde yazarlık yapan ve şuan farklı gazetelerde yazan yazarları 28 Şubat sürecinde ve AKP iktidara yeni gelmişken yazılarını gazeteye zamanında yollamışken ertesi gün şu şu yazarımızın yazısı gazetemize ulaşmamıştır diye yayınlanmamış baak seen..Neyse bu adamın ismi bile sinirlendiriyor beni...
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2007 11:52 pm

xortokay demiş ki:
tavsiye edilir
Arkadaşım sen tavsiye ettiğin gazetenin tarafsız olduğunu olaylara tarfsız bakacağına inanıyor musun?İlginç vallahi Aydın Doğan'ın manşetlere müdahele ettiğiğni bilmiyorum deme lütfen bunu sağır sultan bile duydu.Yanından ayrılan sağ kollarından da mı hiç duymadın? 28 Şubat sürecinde ne haltlar yediğini...?İşte bu adama hükümettin müdahale etmemesi nedeniyle çok kızgınım.Basını tekel haline getirdi öyle bir hal almış ki bilirsiniz Mesut Yılmaz'la bir fotografı var kim başbakan tanıyamazsınız başbakana pijamalı karşılama bak sen bu ne rahatlık niye acaba şantaj montaj mı yoksa?Bence tarafsız bakmak istiyorsanız bana Aydın Doğan demeyin...He diyeceksin ki ya ben iktisatcı olarak Aydın Doğan demedim ki sana dİyorum adamın eski sağ kolları diyor ben demiyorum manşetler ve köşe yazıları Aydın Doğan'ın elinden geçmezdi diyorlar.Sence böyle yapan adam zıt görüşü savunacak birini gazetesinde yazdırır mı,o o kadar demokrat mı?Öyle diyorsan ...?Ayrıca eski Hürriyet Gazetesi Editörü rahmetli Uğur Mumcu neden Hürriyet gazetesinden ayrıldıktan sonra ki kendisi o zaman Aydın Doğan'ın sağ koluydu bombalı saldırıya uğradı ve onun gazetelerinde yazarlık yapan ve şuan farklı gazetelerde yazan yazarları 28 Şubat sürecinde ve AKP iktidara yeni gelmişken yazılarını gazeteye zamanında yollamışken ertesi gün şu şu yazarımızın yazısı gazetemize ulaşmamıştır diye yayınlanmamış baak seen..Neyse bu adamın ismi bile sinirlendiriyor beni...
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimeC.tesi Tem. 07, 2007 11:53 pm

Yazıyı saat gece 1'de yazdığım için bi yeri yanlış yazmışım manşet ve köşe yazıları Aydın Doğan'ın elinden geçmeden yayınlanmazdı olacak...
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası   Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası Icon_minitimePtsi Tem. 09, 2007 8:07 pm

hangi gazetelerin hangi taraftan baktığına girmeyelim gazete tekelleri dersek birçok gazete tekeli bu sadece aydın doğandan ibaret değil ...neyse mevzu bu değil..
asıl benim üzerinde durduğum mevzu gazete köşe yazarları hakkında yaptığın yorum anladığım kadarıyla sen bu gazetenin köşe yazılarını açıp okumuşluğun olmadığı gibi köşe yazarları hakkında da pek bilgin yok hepsini bende çok iii bilmem ama diyebilirim ki
can dündar gibi bir kalemin senin dediğin oyunlarının içine girmektense gazeteyi anında bırakacağıdır.Zira kendisi körfez savaşında bir gece kendisine haberleri sadece filitreleyipte halka duyurması istenince kişiliğine meslek etiğine aykırı olacağını düşündüğü için hiç tereddüt etmeden görevi bırakmış bir isimdir ...
aynı şekilde hasan cemal, güngör uras, hurşit güneş , taha akyol gibi hiç tereddütsüz bu işin doğayeni olmuş dediğin basit oyunlara gelemeyecek isimler olmuşlardır ...
bir kalemde bazı ezberler üzerinden ülkemizin bu en değerli isimlerini karalaman hiç doğru olmamış bi araştır derim ...

Recep Tayyip Erdoğanın şu ana kadarki politikası
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki