| HeroeS | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
NeurotiC Çöm
| |
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: HeroeS Cuma Mayıs 18, 2007 11:46 am | |
| | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: HeroeS Paz Mayıs 20, 2007 12:19 am | |
| Abi ben aynı anda 4 tane izliorum dizi yoksa beklemek cok koyuyor sayıyorum Lost-Heroes-Prision Break-Drive Bu arada Drive yeni başladı 3. bölüm bu hafta gelior bence izleyin hatta kacırmayın konu cok orjinal ve müthiş sürükleyici cekimler bir başka guzel Burak bu konuyuda acıcaktım deme | |
|
| |
neraamore Admin
| Konu: Geri: HeroeS Paz Mayıs 20, 2007 5:10 am | |
| - NeurotiC demiş ki:
- Abi ben aynı anda 4 tane izliorum dizi yoksa beklemek cok koyuyor sayıyorum
Lost-Heroes-Prision Break-Drive Bu arada Drive yeni başladı 3. bölüm bu hafta gelior bence izleyin hatta kacırmayın konu cok orjinal ve müthiş sürükleyici cekimler bir başka guzel Burak bu konuyuda acıcaktım deme aman abi sakın buraga yeni bi dizi soyleme ltfen ip no yenilensin diye devamlı reset atıyo modeme (: | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: HeroeS Paz Mayıs 20, 2007 11:47 am | |
| - NeurotiC demiş ki:
- Abi ben aynı anda 4 tane izliorum dizi yoksa beklemek cok koyuyor sayıyorum
Lost-Heroes-Prision Break-Drive Bu arada Drive yeni başladı 3. bölüm bu hafta gelior bence izleyin hatta kacırmayın konu cok orjinal ve müthiş sürükleyici cekimler bir başka guzel Burak bu konuyuda acıcaktım deme yok ramço valla drive ı ilk kez duyuyorum..biraz bahsetsene konusundan falan | |
|
| |
burocky Admin
| |
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: HeroeS Salı Mayıs 22, 2007 9:10 pm | |
| Abi Konusu Şöyle bilinmeyen kişiler (ki bu kişier Lostda da oldugu için pek yabancılık cekmeyecegiz bu duruma) Bir yarış düzenleniyor fakat yarış bi yerden bir yere warma meselesi değil gidilecek yer Kişilere Bulamacalar şeklinde bildiriliyor ve tahiminmce her etap bir bölüm oLacak ki asıl ca alıcı noktaya gelirsek bu yarışmayı önemli kılan ne ? Yarışmacılar kendileri baş vuramıyor bu yarışa sadece yazının başında bahsettigim gili kişiler tarafından seçiliyor ve Son Olarak Yarışın Ödülü= i$te burası tam bir muamma her yarışmacı için farklı bir ödül war mesela birinin büyük ödülü kacırılan karısı+32 milyon $ bir diğerinin birincilik Ödülü hayatı +32 milyon $ ve bölümler ilerledikçe karakterleri daha iyi tanıyacaz gibi gelior bana Bu arada Yarışmacıların diskalifiye Olması sadce Sonuncu olup ceza etabını bitirememesine baglı Polis FBI vb vb gibi kuruluşlara da mudahale edior bu kişiler baya bi fantastik olmu$ analayacagın izlemeye değer bir dizi tabi SILA izleyecek warsa bilmem | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: HeroeS Ptsi Haz. 11, 2007 2:14 pm | |
| sonunda heroes a başladım..3 bölüm izledim daha..ama iyi bişeye benziyo..izlemeye değer..tavsiye ederim.. | |
|
| |
dharma Çöm
| Konu: Geri: HeroeS Perş. Haz. 14, 2007 5:35 pm | |
| - burocky demiş ki:
- sonunda heroes a başladım..3 bölüm izledim daha..ama iyi bişeye benziyo..izlemeye değer..tavsiye ederim..
burak izlemeye devam et bazılarına ilk bölümleri sıkıcı gelebilir ama ilerki bölümlerin grantisini veriyorum dostum | |
|
| |
dharma Çöm
| Konu: Geri: HeroeS Perş. Haz. 14, 2007 5:35 pm | |
| - burocky demiş ki:
- sonunda heroes a başladım..3 bölüm izledim daha..ama iyi bişeye benziyo..izlemeye değer..tavsiye ederim..
burak izlemeye devam et bazılarına ilk bölümleri sıkıcı gelebilir ama ilerki bölümlerin grantisini veriyorum dostum | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: HeroeS Cuma Ağus. 10, 2007 8:42 pm | |
| Sezon 1 bitti hemde muthiş gelişmelerle ama bence dizi suregelen sacma macera filmelerine donecek gibi geldi cunku ana kötü karakter hala hayatta ve kotuluklerle geri doncek izlenimi verildi fakat iyinin kazandıgınıda gosterdiler bize ne bileyim inş. dusundugum gibi olmaz sonucta macera içerikli dizilerde surekli aynı kotu karakterin süregelmesi beni hiç tatin etmiyor dedigim gibi inş. dizi klasik macera dizileri gibi bir cıkmaza girmez | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: HeroeS C.tesi Ağus. 11, 2007 9:05 am | |
| - NeurotiC demiş ki:
- Sezon 1 bitti hemde muthiş gelişmelerle ama bence dizi suregelen sacma macera filmelerine donecek gibi geldi cunku ana kötü karakter hala hayatta ve kotuluklerle geri doncek izlenimi verildi fakat iyinin kazandıgınıda gosterdiler bize ne bileyim inş. dusundugum gibi olmaz sonucta macera içerikli dizilerde surekli aynı kotu karakterin süregelmesi beni hiç tatin etmiyor dedigim gibi inş. dizi klasik macera dizileri gibi bir cıkmaza girmez
aga ben senden farklı olarak ikinci sezonun daha bomba olacağını düşünüyorum..yeni karakterler falan gelecekmiş..bakalım kral olacak gibime geliyo.. | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: HeroeS C.tesi Ağus. 11, 2007 6:26 pm | |
| - burocky demiş ki:
- NeurotiC demiş ki:
- Sezon 1 bitti hemde muthiş gelişmelerle ama bence dizi suregelen sacma macera filmelerine donecek gibi geldi cunku ana kötü karakter hala hayatta ve kotuluklerle geri doncek izlenimi verildi fakat iyinin kazandıgınıda gosterdiler bize ne bileyim inş. dusundugum gibi olmaz sonucta macera içerikli dizilerde surekli aynı kotu karakterin süregelmesi beni hiç tatin etmiyor dedigim gibi inş. dizi klasik macera dizileri gibi bir cıkmaza girmez
aga ben senden farklı olarak ikinci sezonun daha bomba olacağını düşünüyorum..yeni karakterler falan gelecekmiş..bakalım kral olacak gibime geliyo.. aynen olabilir zaten ben dahatam okumadım veya takip etmedim dizi hakkındaki haberleri kor sagır bi yorum yaptım yuzume vurdugun için tşkler burak | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: HeroeS Paz Ağus. 12, 2007 1:23 am | |
| - NeurotiC demiş ki:
- burocky demiş ki:
- NeurotiC demiş ki:
aga ben senden farklı olarak ikinci sezonun daha bomba olacağını düşünüyorum..yeni karakterler falan gelecekmiş..bakalım kral olacak gibime geliyo.. aynen olabilir zaten ben dahatam okumadım veya takip etmedim dizi hakkındaki haberleri kor sagır bi yorum yaptım yuzume vurdugun için tşkler burak hehehe..ne demek ramazan her zaman :P | |
|
| |
black_eagle Çöm
| Konu: Geri: HeroeS Salı Ağus. 14, 2007 6:04 pm | |
| lost u bana tavsiye eden burak olmuştuu hakikaten de güzel bi dizi lost..peki bu dizi hakkında ne düşünüyosun burak hocam? izlenir mi? | |
|
| |
| HeroeS | |
|