Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

HeroeS

5 posters
YazarMesaj
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

HeroeS Empty
MesajKonu: HeroeS   HeroeS Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 8:02 am

Bu dizinin konu baslıgı olarak acılmaması beni cok şaşırttı en az Lost kadar sürükleyici ve Lost'dan cok daha gusel yanlarıda var ki kaldıki senaristleri Cok yakın arkadas aynı projelerde Çalışmış kişiler ve Lost'u da oraya cıkaran kişiler...
Fakat Heroes'in Lost dan ayrılan kısmı Karakterler birbirinden cok uzak olsa da sürekli etkileşim halindeler yani bir bölümün ana konusu olan kahraman sonraki bölümlerde biden ortadan kaybolmuyor (ki bana göre Lost'un en büyük Handikapı) başka bir + sı da Karakterler Lost'daki gibi bir adaya kapalı olmadıkları için sınırlı degil yani yeni karakter gelmesi için adaya bir uçak daha duşmesi gerekmiyor ya da son bolumde oldugu gibi Helikopter kazası (!) Olması gerekmior Bu yusden denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum izleyipde begenmeyenlerin her türlü şikayetlerini dinleyebilirim Bu arada Heroes Bana para vermior tanıtım için şimdiden Soyleyeyim Smile Very Happy Very Happy
http://neurotic.scriptmania.com
burocky
Admin
Admin
burocky

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimeCuma Mayıs 18, 2007 11:46 am

NeurotiC demiş ki:
Bu dizinin konu baslıgı olarak acılmaması beni cok şaşırttı en az Lost kadar sürükleyici ve Lost'dan cok daha gusel yanlarıda var ki kaldıki senaristleri Cok yakın arkadas aynı projelerde Çalışmış kişiler ve Lost'u da oraya cıkaran kişiler...
Fakat Heroes'in Lost dan ayrılan kısmı Karakterler birbirinden cok uzak olsa da sürekli etkileşim halindeler yani bir bölümün ana konusu olan kahraman sonraki bölümlerde biden ortadan kaybolmuyor (ki bana göre Lost'un en büyük Handikapı) başka bir + sı da Karakterler Lost'daki gibi bir adaya kapalı olmadıkları için sınırlı degil yani yeni karakter gelmesi için adaya bir uçak daha duşmesi gerekmiyor ya da son bolumde oldugu gibi Helikopter kazası (!) Olması gerekmior Bu yusden denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum izleyipde begenmeyenlerin her türlü şikayetlerini dinleyebilirim Bu arada Heroes Bana para vermior tanıtım için şimdiden Soyleyeyim Smile Very Happy Very Happy

aslında bu başlığı açmayı düşünüyordum ama daha diziye hiç başlamadığım için açmadım..biraz bencilce oldu kabul ediyorum ama ben böyleylim ne yapayım Very Happy ..şimdi lostta farkı kapadım..prison break de farkı kapamak için az kaldı..onda da farkı kapayınca hemen heroes başlıcam..
http://burocky.blogspot.com
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 12:19 am

Abi ben aynı anda 4 tane izliorum dizi yoksa beklemek cok koyuyor sayıyorum
Lost-Heroes-Prision Break-Drive
Bu arada Drive yeni başladı 3. bölüm bu hafta gelior bence izleyin hatta kacırmayın konu cok orjinal ve müthiş sürükleyici cekimler bir başka guzel Burak bu konuyuda acıcaktım deme Very Happy
neraamore
Admin
Admin
neraamore

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 5:10 am

NeurotiC demiş ki:
Bu arada Drive yeni başladı 3. bölüm bu hafta gelior bence izleyin hatta kacırmayın konu cok orjinal ve müthiş sürükleyici cekimler bir başka guzel Burak bu konuyuda acıcaktım deme Very Happy
aman abi sakın buraga yeni bi dizi soyleme ltfen ip no yenilensin diye devamlı reset atıyo modeme (:
burocky
Admin
Admin
burocky

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 11:47 am

NeurotiC demiş ki:

yok ramço valla drive ı ilk kez duyuyorum..biraz bahsetsene konusundan falan
burocky
Admin
Admin
burocky

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 11:48 am

neraamore demiş ki:
NeurotiC demiş ki:
aman abi sakın buraga yeni bi dizi soyleme ltfen ip no yenilensin diye devamlı reset atıyo modeme (:

kes ulen..pis neromero Very Happy
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimeSalı Mayıs 22, 2007 9:10 pm

Abi Konusu Şöyle bilinmeyen kişiler (ki bu kişier Lostda da oldugu için pek yabancılık cekmeyecegiz bu duruma) Bir yarış düzenleniyor fakat yarış bi yerden bir yere warma meselesi değil gidilecek yer Kişilere Bulamacalar şeklinde bildiriliyor ve tahiminmce her etap bir bölüm oLacak ki asıl ca alıcı noktaya gelirsek bu yarışmayı önemli kılan ne ?
Yarışmacılar kendileri baş vuramıyor bu yarışa sadece yazının başında bahsettigim gili kişiler tarafından seçiliyor ve Son Olarak Yarışın Ödülü= i$te burası tam bir muamma her yarışmacı için farklı bir ödül war mesela birinin büyük ödülü kacırılan karısı+32 milyon $
bir diğerinin birincilik Ödülü hayatı +32 milyon $ ve bölümler ilerledikçe karakterleri daha iyi tanıyacaz gibi gelior bana Bu arada Yarışmacıların diskalifiye Olması sadce Sonuncu olup ceza etabını bitirememesine baglı Polis FBI vb vb gibi kuruluşlara da mudahale edior bu kişiler baya bi fantastik olmu$ analayacagın affraid izlemeye değer bir dizi tabi SILA izleyecek warsa bilmem Smile
burocky
Admin
Admin
burocky

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePtsi Haz. 11, 2007 2:14 pm

sonunda heroes a başladım..3 bölüm izledim daha..ama iyi bişeye benziyo..izlemeye değer..tavsiye ederim..
dharma
Çöm
Çöm
dharma

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 5:35 pm

burocky demiş ki:
sonunda heroes a başladım..3 bölüm izledim daha..ama iyi bişeye benziyo..izlemeye değer..tavsiye ederim..

burak izlemeye devam et bazılarına ilk bölümleri sıkıcı gelebilir ama ilerki bölümlerin grantisini veriyorum dostum afro
dharma
Çöm
Çöm
dharma

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 5:35 pm

burocky demiş ki:

burak izlemeye devam et bazılarına ilk bölümleri sıkıcı gelebilir ama ilerki bölümlerin grantisini veriyorum dostum afro
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimeCuma Ağus. 10, 2007 8:42 pm

Sezon 1 bitti hemde muthiş gelişmelerle ama bence dizi suregelen sacma macera filmelerine donecek gibi geldi cunku ana kötü karakter hala hayatta ve kotuluklerle geri doncek izlenimi verildi fakat iyinin kazandıgınıda gosterdiler bize ne bileyim inş. dusundugum gibi olmaz sonucta macera içerikli dizilerde surekli aynı kotu karakterin süregelmesi beni hiç tatin etmiyor dedigim gibi inş. dizi klasik macera dizileri gibi bir cıkmaza girmez
burocky
Admin
Admin
burocky

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimeC.tesi Ağus. 11, 2007 9:05 am

NeurotiC demiş ki:
Sezon 1 bitti hemde muthiş gelişmelerle ama bence dizi suregelen sacma macera filmelerine donecek gibi geldi cunku ana kötü karakter hala hayatta ve kotuluklerle geri doncek izlenimi verildi fakat iyinin kazandıgınıda gosterdiler bize ne bileyim inş. dusundugum gibi olmaz sonucta macera içerikli dizilerde surekli aynı kotu karakterin süregelmesi beni hiç tatin etmiyor dedigim gibi inş. dizi klasik macera dizileri gibi bir cıkmaza girmez

aga ben senden farklı olarak ikinci sezonun daha bomba olacağını düşünüyorum..yeni karakterler falan gelecekmiş..bakalım kral olacak gibime geliyo..
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimeC.tesi Ağus. 11, 2007 6:26 pm

burocky demiş ki:
NeurotiC demiş ki:

aga ben senden farklı olarak ikinci sezonun daha bomba olacağını düşünüyorum..yeni karakterler falan gelecekmiş..bakalım kral olacak gibime geliyo..
aynen olabilir zaten ben dahatam okumadım veya takip etmedim dizi hakkındaki haberleri kor sagır bi yorum yaptım yuzume vurdugun için tşkler burak Very Happy
burocky
Admin
Admin
burocky

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimePaz Ağus. 12, 2007 1:23 am

NeurotiC demiş ki:
burocky demiş ki:
NeurotiC demiş ki:

aynen olabilir zaten ben dahatam okumadım veya takip etmedim dizi hakkındaki haberleri kor sagır bi yorum yaptım yuzume vurdugun için tşkler burak Very Happy

hehehe..ne demek ramazan her zaman Razz:P
black_eagle
Çöm
Çöm

HeroeS Empty
MesajKonu: Geri: HeroeS   HeroeS Icon_minitimeSalı Ağus. 14, 2007 6:04 pm

lost u bana tavsiye eden burak olmuştuu hakikaten de güzel bi dizi lost..peki bu dizi hakkında ne düşünüyosun burak hocam? Smile izlenir mi? Neutral

HeroeS
1 sayfadaki 1 sayfası