Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

unutamadıgınız filmler

+5
NeurotiC
Ak'zarg
dharma
burocky
neraamore
9 posters
YazarMesaj
neraamore
Admin
Admin
neraamore

unutamadıgınız filmler Empty
MesajKonu: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 5:13 am

unutamadıgınız filmleri kısa bi ozetiyle paylasabilecegimiz bi bolum
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 11:50 am

tabiki en tepede de olduğu gibi dövüş kulübü..şu ana kadar izlediğim beni en çok etkileyen filmdir..
http://burocky.blogspot.com
dharma
Çöm
Çöm
dharma

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 4:09 pm

benim favori filmerim requiem for a dream,esaretin bedeli,can dostum,patch adams,old boy,forrset gump,American History ve Eşkiya bunların hepsi dram ve harika filmler

komedi de ise click,anger management,aman tanrım ve yalancı yalancıyı öneririm

gerilimde ise testere serisi ve son durak serisi,kelebek etkisi 1,tetikçi,perfume,öldüren kelimeler,akıl defteri,the jacket

fantastic bilim kuguda,The Illusionist,Prestige,x-men serisi

savaş ve politik sevenler için de;Er Ryan'ı Kurtarmak,V for Vendetta,Hotel Rwanda,Kurt

afro ayrıca tüm tom hanks filmlerini hatim etmenizi öneririm afro
Ak'zarg
Çöm
Çöm
Ak'zarg

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 8:59 pm

Zilyon tane var.Tarantino'nun, Tom Hanks'in, Shymalan'ın, Spielberg'ün tüm filmlerini severim.Lord of the Rings, Starwars, the Godfather gibi serilerde favorimdir.

Lakin hiç biri beni ilk izleyişimde Quentin Tarantino'nun ilk filmi "Rezervuar Köpekleri" kadar etkilememiştir.Muhteşem filmdir, bir tanedir.Bulursanız dublajlı versiyonu değil de orjinalini izlemenizi tavsiye ederim.
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimeSalı Mayıs 22, 2007 9:20 am

dustin hoffman ve tom cruise un baş rolde oynadıkları yağmur adam filmi de ben baya etkilemişti..onu da
izlemenizi tavsiye ederim
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimeSalı Mayıs 22, 2007 9:02 pm

Esaretin BedeLi,Elephant Man,Old Boy,City Of Angel,Shining, Son Olarakta American History X
http://neurotic.scriptmania.com
recelens
Yardımcı Admin
Yardımcı Admin

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimeSalı Mayıs 22, 2007 10:16 pm

çok fazla film izlemem ama pardon süper bi film bi kaç kere izledim daha da izlerim yani

asuman-ibrahim ikilisi harika yaa Very Happy
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimeC.tesi Mayıs 26, 2007 10:05 pm

the lord of rings,inside man ve banliyo 13
syd
Nemesis
Nemesis
syd

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePtsi Mayıs 28, 2007 1:36 am

burocky demiş ki:
tabiki en tepede de olduğu gibi dövüş kulübü..şu ana kadar izlediğim beni en çok etkileyen filmdir..
erman ne kadar baştan oynatsan da eline birşey geçmez bu tam bir başyapıt.
ama en başta demek ne kadar doğru bilemem bence sıralanmamalı ( ulan annadım güzel film de ne diye forumun tepesine koydunuz)
imam kargaya başımın üstünde yerin var gel otur demiş karga da imamın başına.....hadi iyi geceler Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePtsi Mayıs 28, 2007 1:46 am

syd demiş ki:
burocky demiş ki:
erman ne kadar baştan oynatsan da eline birşey geçmez bu tam bir başyapıt.
ama en başta demek ne kadar doğru bilemem bence sıralanmamalı ( ulan annadım güzel film de ne diye forumun tepesine koydunuz)
imam kargaya başımın üstünde yerin var gel otur demiş karga da imamın başına.....hadi iyi geceler Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Very Happy ne diyon olm sen sanki gece yarısı 5 de yazmıi g,b,s,n bu postu..hiçbişey anlamadım Very Happy
expect
Çöm
Çöm
expect

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePerş. Haz. 07, 2007 12:40 pm

tabiki AKIL OYUNLARI,THE LORD OF THE RİNGS,PİYANİST..daha adını hatırlayamadığım 2 film var konusunu biliorum ama adları gelmedi..ikiside piyanistteki adamın filmleri..o adama bayılıorum Smile
dharma
Çöm
Çöm
dharma

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePerş. Haz. 14, 2007 5:43 pm

expect demiş ki:
tabiki AKIL OYUNLARI,THE LORD OF THE RİNGS,PİYANİST..daha adını hatırlayamadığım 2 film var konusunu biliorum ama adları gelmedi..ikiside piyanistteki adamın filmleri..o adama bayılıorum Smile

piyanistteki adamın adı Adrien Brody.hatırlayamadığın film de The Jacket(Çıldırış) olabilir.o filmde Brody nin afro
expect
Çöm
Çöm
expect

MesajKonu: Geri: unutamadıgınız filmler   unutamadıgınız filmler Icon_minitimePerş. Haz. 21, 2007 5:57 pm

evet işte o adamın adını biliorum bikere ama genede sağol Smile

unutamadıgınız filmler
1 sayfadaki 1 sayfası