| RAP dinlermiyiz | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
archejade Çöm
| Konu: RAP dinlermiyiz Salı Mayıs 29, 2007 5:17 pm | |
| Arkadaslar aranızda Turkcerap dınleyenlerde wardır umarım yoksa yokmu ( bence kayıp ) | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Salı Mayıs 29, 2007 5:33 pm | |
| bazen dinlerim..sıkı rockçı olduğum bilinir ama arada rap de iyi gelir..sagopanın sözleri süper cezanın ise sesi (yanlış anlaşılmasın sagopanın da sesi iyi ama bence ceza daha ii )..bu iki özellik tek insanda toplansa belki de bu alanda dünya starımız olurdu | |
|
| |
archejade Çöm
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Salı Mayıs 29, 2007 5:40 pm | |
| belkıde ama sana tawsıye daha cok sagopa dınlemelısın cunku her ıkı aradıgın seyde onda mewcut | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Salı Mayıs 29, 2007 5:51 pm | |
| - archejade demiş ki:
- belkıde ama sana tawsıye daha cok sagopa dınlemelısın cunku her ıkı aradıgın seyde onda mewcut
yok estağfurullah sagopanın sesine lafımız yok..ama cezanın ses tınısı kulağıma daha hoş geliyo... bunun dışında rap müzikte küfürlü kapışmalara uyuz oluyorum..tam çok güzel bi şarkı gelecek diyorsun ki adam dayıyor küfürü mahvediyor şarkıyı (örnek:ceza-mürekkep doldurdum) ayrıca rap şarkıcılarının parçalarda isimlerini vurgulayarak sözlerini yazmalarına da anlam veremiyorum...ne len bu halk edebiyatı mı belki bunlar olmasa rockçı deil de rapçi olurdum | |
|
| |
archejade Çöm
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Salı Mayıs 29, 2007 6:31 pm | |
| Aslında bı bakıma dogrusun kufur ıcerıklı sarkılar cok ama bundan kasıt dıss yanı bı rapcıyı sozlerle lınc etmek bunuda bazen basarıyolar ama ıste bole kıtle etkılenıyo sen buna yogunlasma guzel sarkılarda war::: cezanın dııl ama | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Salı Mayıs 29, 2007 9:58 pm | |
| aslında aram yoktur ama küfür yoksa dinlerim... | |
|
| |
archejade Çöm
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Çarş. Mayıs 30, 2007 9:03 am | |
| her parcada kufur yok dınlemenı tavsıye ederım | |
|
| |
syd Nemesis
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Çarş. Mayıs 30, 2007 4:55 pm | |
| evet dinleriz dil yazmamışsın tupac dr.dre marshall mathers d-12 p.daddy coolio dinleriz | |
|
| |
archejade Çöm
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Perş. Mayıs 31, 2007 2:59 pm | |
| - syd demiş ki:
- evet dinleriz
dil yazmamışsın tupac dr.dre marshall mathers d-12 p.daddy coolio dinleriz Dıl derken turkce rapten bahsetmıstım Ama onemı yok | |
|
| |
okyanus Çöm
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Salı Haz. 12, 2007 11:46 pm | |
| rap albümünü baştan sona dinlemem ama beğendiğim bir şarkı olursa onu dinlerim | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: RAP dinlermiyiz Ptsi Haz. 25, 2007 10:43 pm | |
| - burocky demiş ki:
- bazen dinlerim..sıkı rockçı olduğum bilinir ama arada rap de iyi gelir..sagopanın sözleri süper cezanın ise sesi (yanlış anlaşılmasın sagopanın da sesi iyi ama bence ceza daha ii )..bu iki özellik tek insanda toplansa belki de bu alanda dünya starımız olurdu
bence bu konuda yanılıyorsun Cunku dinledigin bir şarkının sözlerinide bilme istegi her insan da yok mesela sen System Of Down dinlior musun mesela Türkiye de cogu insan dinlior ama sarkının içerigini bilmior milliyetçiyim diye geçinen adamlar bunları dinlior fakat şarkının içinde bize küfür edildigini bilmior mesela konsere gidior ama biletin ustunde "köpekler ve türkler giremez yazısını" okumuyor yani bu yuzden sözler 2. planda kalıyor her zaman bence yani Sound yeterli oluyor sarkılar için | |
|
| |
| RAP dinlermiyiz | |
|