Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ

+2
burocky
micheal scofield
6 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Empty
MesajKonu: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 3:13 pm

Bence insan ne dinlerse dinlesin hayatına az da olsa vatanını müziğinede yer ayırmalı...
Erkan Oğur,Zülfü Livaneli,Zara,Orhan Hakalmaz ve Yavuz Bingöl
Tabi bunlar benim sevdiklerim bu vatanın sesine sahip çıkan halk müzüği sanatçılarına çok şey borçluyuz...
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 10:07 pm

oo..kardeş erkan oğur diyince akan sular durur..senle hemen hemen aynı müzik zevklerimiz Smile
http://burocky.blogspot.com
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePtsi Haz. 25, 2007 10:44 pm

micheal scofield demiş ki:
Bence insan ne dinlerse dinlesin hayatına az da olsa vatanını müziğinede yer ayırmalı...
Tabi bunlar benim sevdiklerim bu vatanın sesine sahip çıkan halk müzüği sanatçılarına çok şey borçluyuz...
işte Olay bundan ibaret sadece alkışlıyorum seni yoruma gerek yok
http://neurotic.scriptmania.com
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePerş. Haz. 28, 2007 12:02 pm

NeurotiC demiş ki:
işte Olay bundan ibaret sadece alkışlıyorum seni yoruma gerek yok
sağol kardeş
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePerş. Haz. 28, 2007 12:42 pm

burocky demiş ki:
oo..kardeş erkan oğur diyince akan sular durur..senle hemen hemen aynı müzik zevklerimiz Smile
ya sorma be burak erkan oğurun hiç bi türküsünü birbirinden ayıramıyorum özür dilerim ama adam merkep gibi anırsa yine dinlrim yine dinlerim.yazık yazık ki insanların çoğu bu cevheri tanımıyor ama alvere dalavere bi sürü 2 bacaklı kendini sanatçı sana yaratıkları tanıyor:cry: Mad
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeSalı Tem. 17, 2007 10:42 pm

Saz çalan arkadaşlar için türkülerin notalarını alabileceği ve türkü sözlerini bulabileceği mükemmel bir site...
http://www.turkuler.com/sozler/ta.asp
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeCuma Tem. 20, 2007 11:34 pm

sarkadaşlar bu sitede müzik linki vermek yasak mı biri beni aydınlatsın lütfen Idea
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:03 am

bioogiso demiş ki:
sarkadaşlar bu sitede müzik linki vermek yasak mı biri beni aydınlatsın lütfen Idea

hayır..kesinlikle yasak deil..abartmadıktan sonra bu sitede aklına gelen her şeyi yapabilirsin
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 4:09 pm

bioogiso demiş ki:
Ya İsmail bırak linki minki de senin sevdiğiğn halk müzik sanatçıları yada sevdiğin türküler neler?
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 8:55 pm

abicim şu son zamanlarda bayılarak ve içtenlikle dinlediğim bi türkü diim size adı
Hüseyin Ugurlu - Ahu gözlüm
gerçekten çok güzel dinleyin ve yorum bekliom arkadaşlar
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeC.tesi Tem. 21, 2007 10:54 pm

işte arkadaşlar size bahsettiğim eser dinleyin eminim hak verirsiniz
http://www.speedyshare.com/341522981.html
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 1:06 pm

bioogiso demiş ki:
abicim şu son zamanlarda bayılarak ve içtenlikle dinlediğim bi türkü diim size adı
Hüseyin Ugurlu - Ahu gözlüm
gerçekten çok güzel dinleyin ve yorum bekliom arkadaşlar
Ya İsocuğum yorumyazın demişsin die yazıom he pek beğenmedim çünkü arabesk gibi söylüyor sanatçı ama önemli olan türkü olması o da güzel...
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 4:43 pm

senin canın sağolsun be yusufcum ben sana paris hilton dan bi türkü verim de kulağının psı silinsin o zaman
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 8:57 pm

değerli arkadaşım siyaseten aynı kafada olmasakta müzik zevklerimiz uyuşuyo Hele de Erkan Oğur ...
bunlara ek olarak mustafa özarslan, oğuz aksak ,
ali baran ,
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 9:22 pm

xortokay demiş ki:

değerli arkadaşım siyaseten aynı kafada olmasakta müzik zevklerimiz uyuşuyo Hele de Erkan Oğur ...
bunlara ek olarak mustafa özarslan, oğuz aksak ,
ali baran ,
Estağfurllah arkadaşım o ne demek yani siyaset arkadaş belirlemek için hiç bir zaman kriterim olmadı.Umarım bir gün yüzyüzede tanışırız.Eyvallah...
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 9:31 pm

umarım bir gün, şeref duyarım arkadaş...
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 6:48 pm

xortokay demiş ki:

e sakaryaya gel yusuf seni muratla tanıştırayımm..gerçi muratla tanışmayı hiç istemezsin ama Very Happy:D:D
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 8:24 pm

kardeş gelirsen haberim olsun ama buna burak aracı olmasın kendisiyle zaten sevabına arkadaşlık yapıyorum Smile Laughing

buarada o şimdi ders çalışıyodur çok gayretli bi arkadaşımızdır gece gündüz yaz kış demeden ders çalışır iki dönem üni. gelir yetmez yazın bi daha gelir
ama olum kaçarın yok seneye yine alttan beraberiz Laughing
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 8:32 pm

len yusuf sen bu müzik konusunu resmen tanışma sayfasına çevirmişssin be
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 6:13 pm

xortokay demiş ki:
kardeş gelirsen haberim olsun ama buna burak aracı olmasın kendisiyle zaten sevabına arkadaşlık yapıyorum Smile Laughing

buarada o şimdi ders çalışıyodur çok gayretli bi arkadaşımızdır gece gündüz yaz kış demeden ders çalışır iki dönem üni. gelir yetmez yazın bi daha gelir
ama olum kaçarın yok seneye yine alttan beraberiz Laughing

yapma bee..yine mi aynı dersleri alıcaz..lanet olsun Very Happy hem sen kimsin de benle sevabına arkadaşlık yapıyon laaeyn..bi kere ben sana acıdığımdan seninle arkadaşlık yapıyorum istemeyerek de olsa..ben olmasam bi arkadaşın ebedi kankan gavur (amerikalı emperyalist p..venk) behçet Very Happy:D:D:D
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 7:48 pm

olum burocky bizim kapitalist:)) bunları duymasın valla O dev adamı da alır yanına gelir sonrası malum Smile)
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 8:30 pm

bioogiso demiş ki:
Ne alakası var oğlum bir yanlış anlaşılmanın önüne geçtim.Allah'ıma bin şükürki bu zamana kadar hiç bir arkadaşımı ne siyasi görüşü yüzünden,ne mezhebinden ne de başka bir özelliğinden yargıladım yada farklı gözle baktım.Anlıyacağınız etnik milliyetçilik yok bizim kitabımızda.Bu durumu düzeltmeye çalıştım İsmailciğim.Biz düşman değiliz ya bu forum sitesini paylaşan bireyiz.
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeSalı Tem. 31, 2007 8:30 pm

burocky demiş ki:
xortokay demiş ki:

e sakaryaya gel yusuf seni muratla tanıştırayımm..gerçi muratla tanışmayı hiç istemezsin ama Very Happy:D:D
İnaşllah diyeyim kardeş bu sene geliriz belki.
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeCuma Ağus. 03, 2007 8:42 pm

Bu konuyu ben açtım ama öyle bir üstadı unutmuşum ki her bilgisayarı açışım da en az bir türküsnü de olsa dinlememe rağmen.Belki biz onun türküleriyle,gazelleriyle büyümedik ve belki de onu ölümüyle tanıdık ama bunlar bahane olmamalı kannatimce.Seni saygıyla anıyoruz Kazancı Bedih...
dharma
Çöm
Çöm
dharma

MesajKonu: Geri: Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ   Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 15, 2007 12:27 am

bioogiso demiş ki:
Ne alakası var oğlum bir yanlış anlaşılmanın önüne geçtim.Allah'ıma bin şükürki bu zamana kadar hiç bir arkadaşımı ne siyasi görüşü yüzünden,ne mezhebinden ne de başka bir özelliğinden yargıladım yada farklı gözle baktım.Anlıyacağınız etnik milliyetçilik yok bizim kitabımızda.Bu durumu düzeltmeye çalıştım İsmailciğim.Biz düşman değiliz ya bu forum sitesini paylaşan bireyiz.
,

birey mi tek kişi olarak yani ??? afro

Bizm muziğimiz TÜRK HALK MÜZİĞİ
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-