Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri

+2
neraamore
burocky
6 posters
YazarMesaj
burocky
Admin
Admin
burocky

Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Empty
MesajKonu: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimeÇarş. Mayıs 09, 2007 3:27 pm

Süperdi bence..aslında sadece şebnem konseri süperdi..gerisi fiyasko Very Happy ama şebnem konseri o kadar güzeldi ki o fiyaskoyu kapadı bu güzellik Very Happy
http://burocky.blogspot.com
neraamore
Admin
Admin
neraamore

MesajKonu: sezen aksu   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 2:52 am

karar verdim sezen aksu buraya gelene kadar bu okuldan mezun olmayacagımm
Ak'zarg
Çöm
Çöm
Ak'zarg

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 11:29 am

Sadece Boğaziçi Üni.den gelen Klasik ve Jazz müzik korosunun konserine gittim.İyiki de gitmişim.Diğerlerinin hiç biri ilgimi çekmedi.Ben de Iron Maiden gelmeden mezun olmam diyebilirim ama o durumda ölene kadar bu okulda kalmam söz konusu olabilir.Aman diyim.
neraamore
Admin
Admin
neraamore

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimeCuma Mayıs 11, 2007 2:11 pm

Ak'zarg demiş ki:
Sadece Boğaziçi Üni.den gelen Klasik ve Jazz müzik korosunun konserine gittim.İyiki de gitmişim.Diğerlerinin hiç biri ilgimi çekmedi.Ben de Iron Maiden gelmeden mezun olmam diyebilirim ama o durumda ölene kadar bu okulda kalmam söz konusu olabilir.Aman diyim.

Smile Smile Smile
recelens
Yardımcı Admin
Yardımcı Admin

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimePaz Mayıs 13, 2007 10:59 pm

sanatçılar idare eder de arkadaşlarla beraber o ortamda olmak çok süper bence acayip eğlenceliydi
undeath
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 6:53 pm

yohk bea is yoktu bu sene senliklerde hic takilmadim ondanda olabilieee Very Happy
expect
Çöm
Çöm
expect

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimeC.tesi Mayıs 19, 2007 7:28 pm

şenlikler güzelidide pek bekleiğim gibi değildi okadr sadece değişik bişi gördük işte.ama bunu bizim belediyelerde düzenlio Smile ama şebnem süperdiii Smile
neraamore
Admin
Admin
neraamore

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 5:07 am

evet şebnem superdi, en cok ben eglendm o gece, o egceden sonra bambaska bi sabri oldum cıktım Smile recelens anladın sen onu Smile
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimePaz Mayıs 20, 2007 11:42 am

neraamore demiş ki:

evet şebnem superdi, en cok ben eglendm o gece, o egceden sonra bambaska bi sabri oldum cıktım Smile recelens anladın sen onu Smile

ben de anladım Very Happy Very Happy
http://burocky.blogspot.com
undeath
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimeSalı Mayıs 22, 2007 10:01 pm

pffffffffffff:D
expect
Çöm
Çöm
expect

MesajKonu: Geri: Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri   Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri Icon_minitimePerş. Haz. 07, 2007 3:23 pm

bende anladım çocuk Razz baya güzel geçmiş senn için yaw Smile aferin recelense Wink

Sakarya Üniversitesinde Bahar Şenlikleri
1 sayfadaki 1 sayfası