| SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
bioogiso Çöm
| Konu: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Çarş. Haz. 27, 2007 10:59 pm | |
| arkadaşlar beğendiğimiz yada beğenmediğimiz olsun farketmez siyasi liderlerin artı ve eksilerini değerlendirelim | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Çarş. Haz. 27, 2007 11:08 pm | |
| SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN en büyük artısı rakiplei tarafından sevilmemek.çünkü bu onu her zaman ön planda tutuyor ve benim görüşüme göre de hata yapmayan değğil az hata yapan biri.ve az konuşur çünkü çok konuşan açık verir.çok şükür ölümden sonrasını bilir vs vs.ve en büyük artısı kendisine yapıan eleştir demeyelimde terbiyesizlikere ve hakaretler kolay kolay cvp vermez ki buda karşısındakini muhattap almadığını gösterir adam olana koyar buu..... eksisi bence biraz fazla gözyumuyor bazı şeylere ben onun yerinde olsam kanal tükürük ü kapatırdım.cehaşpe yi savunduğu için değil kendisiyle dalga geçtiklerini sandıkları için.
EBU CEHİL ÖLMEDİ YA RAB KITALAR DOLAŞIYORRR | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Çarş. Haz. 27, 2007 11:10 pm | |
| ERKAN MUMCU kaçmak... gerçekten tebrik ediyorum.en amntıklı olani yaptı.bi parti nasıl batırılır gösterdi.cem uzan daha dayanıklı çıktı be hehehehe | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Perş. Haz. 28, 2007 12:19 pm | |
| Wallahi siyasileri eleştirmek kolay bir iş gibi görünüyor ama bu dünyanın bide diğer tarafı var hakkına girmeyelim adamların...Mazallah bazıları var ki bi günahını alsan ayvayı yedin uğraş uğraşa biliyorsan zebanilerle. İlk önce tevazu edip karşı tafraftan başlayalım...Sol cephe;Deniz Baykalla başalayayım.Bu bir problem bu yıllardır çözülmemiş bir sorun bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamak zor ama yaptığına muhalefet denirse abimin bekçi köpeği vardı onun gibi mübarek karşındakini dinlemeden ısırmak istiyor Zeki Sezer Ecevit gibi olamaz;doğru Karaoğlan'ın da vardır hatası ama ölünün arkasından konuşulmaz.Doğu Perinçek'i kaale bile almam Apo denen itle fotografı olana yorum bile yapmam.Dieğer sol partiler umrumda bile değil... | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Perş. Haz. 28, 2007 12:36 pm | |
| Sağ tarafa bakarsak Sayın Recep Tayyip Erdoğan aralarında en az hata yapanı bence gereçek bir siyaset adamı.Yabancı ülke ziyaretlerinde bunu apaçık görebilirsiniz hele AB'nin Brüksel'deki müzakerelerinde Kıbrıs konusunda resti bile nasıl bir siyaset adamı olduğunu göstermeye yeter artar bile.AKP den girince Sayın Bülent Arınç, Abdullah Gül,Abdullatif Şener ve Ali Babacan'a deyinmeden edemeyecem...Hepsi işini çok iyi biliyor ve çok iyi yapıyor.Mehmet Ağar!la ilgili pek yazmak istemiyorum çünkü sahtekar ve karanlık bi adam kendini Susurluk olayından bir paklasın öyle siyasete girsin.MHP banA göre soldan beter.Şiddetle iş halletmey çalışmayı çok seviyorlar üniversite ve lise özellikle lise gençliğini kendilerine çekmek için çok uğraşıyorlar...Kendişlerinden ayrılmak isteyenleri de tehdit ediyorlar hamdolsun bunları yaşamadım ama gördüm.Seçime iki parti girse biri TKP biri MHP wallahi Tkp'ye atarımda bu pisliklere faşitlere atmam oyumu.Erkan Mumcu'yu,Haydar Baş'ı ve Cem Uzan'ı eleştirmeye bile gerek yok çünkü siyasileri eleştiriyoruz burda oyuncakları değil. | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Perş. Haz. 28, 2007 2:01 pm | |
| siyasetimize maalesef ikinci özal gelmedi..buna en yakın kişi bence recep tayyip erdoğandır.. | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Cuma Haz. 29, 2007 9:05 pm | |
| - burocky demiş ki:
- siyasetimize maalesef ikinci özal gelmedi..buna en yakın kişi bence recep tayyip erdoğandır..
hacam bence bu yanlış,özal gibisini aramak özal'a saygısızlık olur çünkü o zamanla bu zaman aeasında çok fark var...özal gibisi gelmez bu türkiye'ye.her yerde aynı bu bak bize hagi'mizi bulabildik mi? yok evet deme o lincoln ok? | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Haz. 30, 2007 1:46 am | |
| - micheal scofield demiş ki:
- burocky demiş ki:
- siyasetimize maalesef ikinci özal gelmedi..buna en yakın kişi bence recep tayyip erdoğandır..
hacam bence bu yanlış,özal gibisini aramak özal'a saygısızlık olur çünkü o zamanla bu zaman aeasında çok fark var...özal gibisi gelmez bu türkiye'ye.her yerde aynı bu bak bize hagi'mizi bulabildik mi? yok evet deme o lincoln ok? bu yanlış diyosun ama yazdıklarınla dediğime geliyosun | |
|
| |
expect Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Haz. 30, 2007 10:31 pm | |
| neden özalda Atatürk değil??onun kafasında ileri görüşlü bri??belki onun gibi olamaz belkiyi geç hiç olamaz ama en azndn bi benzeri onun gibi toparlayack ülkeyi..neden özalda Atatürk değil?? | |
|
| |
expect Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Haz. 30, 2007 10:40 pm | |
| konuya gelince hiç bitini eleştirmeye iyi yönleriymş fln filn bulmaya gerek yok..bni rahata erdiriomu??yoksa bni ülkemi batağamı götürüo?? şu zamanda kendi çıkarını düşünen millet karşısında onlardn bir kişinn bile kendi rahatındn bşka birnn rahatını düşündüğünü sanmıorm.. | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Haz. 30, 2007 11:25 pm | |
| sayın expect neden özal da atatürk değil.atatürk bir kahraman dı.ama sayın ÖZAL başarılı bir devlet adamı idi.Şu anda kimsenin kahramana ihtiyacı yok herkes dürüst ve güvenebileceği bir devlet adamı istiyor.bulanlar var bulamayanlar ve bulduğunu sananlar var.neden özal ok???? | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Paz Tem. 01, 2007 3:13 pm | |
| [quote="burocky"] - micheal scofield demiş ki:
- burocky demiş ki:
hacam bence bu yanlış,özal gibisini aramak özal'a saygısızlık olur çünkü o zamanla bu zaman aeasında çok fark var...özal gibisi gelmez bu türkiye'ye.her yerde aynı bu bak bize hagi'mizi bulabildik mi? yok evet deme o lincoln ok? bu yanlış diyosun ama yazdıklarınla dediğime geliyosun [/quote haklısın galiba am eşitini aramayalım kimsenin | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Paz Tem. 01, 2007 3:16 pm | |
| [quote="burocky"] - micheal scofield demiş ki:
- burocky demiş ki:
hacam bence bu yanlış,özal gibisini aramak özal'a saygısızlık olur çünkü o zamanla bu zaman aeasında çok fark var...özal gibisi gelmez bu türkiye'ye.her yerde aynı bu bak bize hagi'mizi bulabildik mi? yok evet deme o lincoln ok? bu yanlış diyosun ama yazdıklarınla dediğime geliyosun [/quote haklısın galiba am eşitini aramayalım kimsenin | |
|
| |
xortokay Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Paz Tem. 01, 2007 8:22 pm | |
| değrli arkadaşlar önce bazı yanlış anlamalar var bir arkadaşımız doğu perinçek ve baykal gibi isimleri sol diye nitelendirmek gibi bir gaflette bulunmuş.Bunun gerçeklik payı yoktur evet ecevit soldu başarılı bir devlet adamıydı karaoğlan ama sürekli yamacında hareket etmesini engelleyen hükümet ortakları vardı buda onu bazı zamanlar başarısızlıklara itmiştir halkçı eceviti rahmetle anıyoruz chp tarihinde hiç bu kadar faşizan bir hale bürünmemiştir baykal siyasetimizin çıbanıdır.Hayatı boyunca muhalefette kalmış adeta muhalif olmak için yaratılmış bir kişiliktir şimdiki hedefide ana muhalet pozisyonunu korumaktır ... bir an önce temizlenmesi gerekir sol derseniz emep shp ödp ... akla gelmeli | |
|
| |
xortokay Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Paz Tem. 01, 2007 8:38 pm | |
| mhp tarihi abd işbirlikçisi siysi liderlerle geçmiştir alparslan türkeş abd de eğitim görmüş zira büyük türk milliyetçisi size de ismi garip gelmedimi alparslan - türkeş adı anadoluya giren ilk türk komutan soyadı malum bana bu bile kurmaca geliyo büyük oyunlar zamanında abd ye karşı tam bağımsızlık çağrısı yapan solcu gençlerin üzerine koministler moskovaya diye yürüyen zihniyet(abd altıncı filosu geldiğinde...daha neleriiiiii ) karanlık yollarla derinleşen devlet yapısıyla binlerce vatandaşımızı katletmişlerdir unutulmamalı ırkçılığın hertürlüsü insanlık alemini felakete götürür... ülkü ocakları da adeta çete yuvalarına dönmüştür arkasını sağlama almak isteyenler için... mehmet ağar aynı şekilde enteresan bir ülkedeyiz dünün çete reisi buğün ülke yönetimine soyunuyo ama oda elazığda böğulup kalır... | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 02, 2007 11:15 am | |
| - expect demiş ki:
- neden özalda Atatürk değil??onun kafasında ileri görüşlü bri??belki onun gibi olamaz belkiyi geç hiç olamaz ama en azndn bi benzeri onun gibi toparlayack ülkeyi..neden özalda Atatürk değil??
sorunun muhatabı sanırım benim yannıtlayayım.. neden atatürk değil de özal? çünkü yakın zamanımızda bizi en iyi yöneten siyasetçi özaldı..ben hayal meyal de olsa o berbat günleri hatırlıyorum ve bizi oradan çıkaranın özal olduğunu da biliyorum..yoksa atatürk'e lafımız yok..atatürk'e laf edenin zaten aklı yok..diyeceğim o ki özal yakın tarihimizdeki en iyi yöneticidir.. | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 02, 2007 1:46 pm | |
| dYa arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz;Özal mı iyi Atatürk mü? tartışması bana kalırsa çok yanlış.Hem şu neden yapılır anlamıyorum.Bir insanı översin hemen araya Atatürk kouyor.Yanlış anlaşılmasın burda Atatürk'ü eleştirecek küstah değilim ben.Ama böyle yapılmasıda rahatsız ediyor beni sanki ulu önderi heryere bulaştırınca onu çok seviyormuş anlamı kazandıklarını sanıyorlar.Bir kere ikisinin cumhurbaşkanlığı yaptığı dönemler arasında dağlar kadar fark var biri bu ülkenin kurulmasına öncü oldu diğeride hala hafızalardan silinmeyecek ve tartışmaya bile yer bırakmayan hizmetlerde bulundu.Hee BİDE BAzıları şöyle diyor neymiş efendim Özal 12 Eylül'ün Türkiye'ye hediyesiymiş hadi ordan darbeci zihniyetler sizi...Hem şöyle bir örnek versek bile yeter ya 600 yıl dünyaya hükmetmiş Osmanlı Devleti'nde Osman Bey'le Fatih Sultan Mehemt ayrı kefeye konur mu ya...Biri kurmuş,diğeri devletin en şaşalı yıllarını yaşatmış...Neyse NUR içinde Yat Özal DEDE (küçükken rahmetliyi tvde gördüğümde dede derdim) | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 02, 2007 1:56 pm | |
| - xortokay demiş ki:
- değrli arkadaşlar önce bazı yanlış anlamalar var bir arkadaşımız doğu perinçek ve baykal gibi isimleri sol diye nitelendirmek gibi bir gaflette bulunmuş.Bunun gerçeklik payı yoktur evet ecevit soldu başarılı bir devlet adamıydı karaoğlan ama sürekli yamacında hareket etmesini engelleyen hükümet ortakları vardı buda onu bazı zamanlar başarısızlıklara itmiştir halkçı eceviti rahmetle anıyoruz
chp tarihinde hiç bu kadar faşizan bir hale bürünmemiştir baykal siyasetimizin çıbanıdır.Hayatı boyunca muhalefette kalmış adeta muhalif olmak için yaratılmış bir kişiliktir şimdiki hedefide ana muhalet pozisyonunu korumaktır ... bir an önce temizlenmesi gerekir sol derseniz emep shp ödp ... akla gelmeli Yazdıklarına saygım sonsuzda Baykalla Perinçek'i ben sol kanada almıyorum ki yıllardır sol zihniyet onları kendilerinden sayıyor.HEE belki sen öyle düşünebilirsin o ayrı ama böyle yani hem shp'yi asıl sol partilerden sayıyorsun o Karayalçın değilmiydi ki bir önceki seçimde CHP DSP SHP VE DTP yi aynı çatı altında toplamak isteyen:?: bilemiyorum yani... | |
|
| |
xortokay Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 02, 2007 6:59 pm | |
| değerli arkadaşım baykal ve perinçek zamanında belki sol anlayışa sahip idiler ama zamanla düşüncelerinde büyük erozyon yaşanmış olsa gerekki böle bir hal aldı chp tarihinde hiç bu kadar devletçi, statükocu olmamıştır baykal chp nin de düşün cehresinde değişime gitmiş merkeze doğru yaklaştırma çabası içerisine girmiştir bu sebeptendirki artık kimse chp yi sol diye anmaz oldu tayyip te böle olmamışmıdır milli görüşten nerelere ... | |
|
| |
xortokay Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 02, 2007 7:08 pm | |
| seçim işbirliği çalışmaları her dönem yaşanan olaylardır belli ortak payda da buluşabilen partiler birleşebilir bunda ne gariplik var ki... (ama dtp den dolayı böle bir cümle yazdığını düşünüorum ama o partide demokratikleşme çabaları içine girmeye çalışıyo engellemelere rağmen) | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Salı Tem. 03, 2007 2:33 pm | |
| dediğim gibi bu senin fikrin olabilir şahsi fikirler gerçeklri değiştirmez.sen bunu baykala desen kabul etmez ama ben sayın yayyip erdodağana fikirlerinizde bi değişiklik var mı desem zaten kendi kabul ediyor dememişmiydi bir önceki seçim de biz fikir olarak değiştik diye...Belik bir çok çevre senin gibi düşünüyordur ama bunu baykala anlatamazsın dinlemez çünkü eek ve altın semer hikayesi yani | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Salı Tem. 03, 2007 2:35 pm | |
| Seçim için yapılır olabilir ve gayet normal.Ama bana DTP deme demokratikleşse ne olur bir PKK partisi?????? | |
|
| |
bioogiso Çöm
| |
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Tem. 07, 2007 10:08 pm | |
| ve sayın başbakanımı tv de söyleşie çağıranlara kapak olsun petkimin % 51 i sadece 2.050.000.000 dolara satıldı tamamı 600.000 milyon dolara cem uzan da idi.memleketin ne hale getirmişler zamanında. aten bu üçlü koalisyondan en ii doğan holding ve uzan faydalandı.bi de çıkmış petkim i peşkeş çekiosun diolar ben onlara sadece içinizde patlasın diom ve mehape nin başkanına bişi soruyom sesi çok deişmiş biri boğazna kadar kurcalayıp sesine bişi mi yapmış. | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 09, 2007 10:21 pm | |
| Bu akşam kanaltürk(!) de sözün özü diye bir saçmalık izledim Tuncay Özkan gerizekalısı konuşuyordu.Ya bu adam ne kadar aptal,gerizekalı,mongol bir yaratık ya yok böyle sözde bir gazeteci.Hani tarafsızlık nerede bu RTÜK? Yaratık çıkmış diyorki 'hadi sağcılar Mhp'ye haydi solcular Chp'ye' he bir yerde haklı her iki parinin tek farkı baş harfleri de.. Ya salak senin ne hakkına propaganda sen bi gazetecisin.Senin fikrini diline düşürme hakkın tv önünde yok.Öyleyse bırak gazeteciliği.Hoş o salağı dinleyecek insan da var mıdır ya o da var? | |
|
| |
| SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI | |
|