| Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
micheal scofield Çömez
| Konu: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. C.tesi Tem. 21, 2007 4:03 pm | |
| Şimdi diyeceksiniz bu konular vardı birde sen niye açtın.Haklısınız fakat bizim de çok güzel filmlerimiz oldu ve hollywoodda ki aktörler kadar yetenekli oyuncularımız var. Hem bu konulara dikkat ettim ben de dahil hiçbirimiz ne bir Türk aktör ne de bir Türk filmi yazmışız... Hadi bakalım... | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Paz Tem. 22, 2007 3:41 am | |
| Pardon Eşkiya Babam ve Oğlum (beni ağlatan tek filmdir..anısı var da) Hababam Sınıfı Serisi (eski serisi tabi..yeniden uyarlamalarda mahvetmişler efsaneyi) | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Paz Tem. 22, 2007 2:54 pm | |
| Eşkıya (sound trackler Erkan Oğur'dan dır ve bence gelimş geçmiş en iyi film) Hababam Sınıfı (ESKİ VERSİYON) Babam ve Oğlum Ağır Roman Vizontele 1 ve Tuba Hokkabaz (çok kişi yok falan der ama) Oyunculara gelince;Şener Şen,Kemal Sunal,Altan Şaşmaz,Uğur Yücel aklıma geldikçe yazarım.... | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Paz Tem. 22, 2007 4:47 pm | |
| elbetteki muhteşem bi üçlü değil mi sayın konuyu açan arkadaşım nuri alço coşkun ve işte efsane oyuncu müjde ar ama bi anlamda tarık akan ın aşk filmeleri de hoş şahsen insanın içi bi garip oluyo gülşen bibikoğlunu izleyince | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Paz Tem. 22, 2007 11:15 pm | |
| - bioogiso demiş ki:
- elbetteki muhteşem bi üçlü değil mi sayın konuyu açan arkadaşım
nuri alço coşkun ve işte efsane oyuncu müjde ar ama bi anlamda tarık akan ın aşk filmeleri de hoş şahsen insanın içi bi garip oluyo gülşen bibikoğlunu izleyince aynen katılıyorum..insanın aşık olası geliyo valla | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Salı Tem. 24, 2007 11:46 pm | |
| Hocam Gülşen Gubikoğlu'na lafım yokta höst yani ağa Türk sinemasının en uç adamları nerden aklınıza geldi.Bu arada Burakcığım aktörleri de bekliyoruz... | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Çarş. Tem. 25, 2007 12:46 am | |
| şener şen,uğur yücel,haluk bilginer yeni jenerasyondan da fikret kuşkan ve nejat işler bunlar bence türk sineması için altın adamlar.. | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Salı Tem. 31, 2007 8:56 pm | |
| Evet hocam,Nejat İşler ve Fikret Kuşkan'da mükemmel aktörler.Hele Kuşkan'ın Babam ve Oğlum'da ki rolü süperdi.Ben bu ikiliye Mehmet Aslantuğ'u ve Mehmet Günsür'ü ekleyeyim. | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Çarş. Ağus. 01, 2007 1:37 pm | |
| - micheal scofield demiş ki:
- Evet hocam,Nejat İşler ve Fikret Kuşkan'da mükemmel aktörler.Hele Kuşkan'ın Babam ve Oğlum'da ki rolü süperdi.Ben bu ikiliye Mehmet Aslantuğ'u ve Mehmet Günsür'ü ekleyeyim.
mehmet aslantuğ a lafım yok ama ben mehmet günsurun oyunculuğunu beğenmiyorum..biraz artiz | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. Salı Ağus. 07, 2007 1:21 pm | |
| Hocam Mehmet Günsür biraz öyle ama cnbc-e de akşam flimlerini izliyorsan yunan ve italyan filmlerine dikkat et.Bi çok yabancı film de oynuyor... | |
|
| |
| Unutamadığız Türk Filmleri ve Unutamadığımız Türk Aktörler.. | |
|