Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ve bir seçimde böyle geçti...

5 posters
YazarMesaj
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

Ve bir seçimde böyle geçti... Empty
MesajKonu: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 6:26 pm

Eeee yorumları alalım....
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 11:12 pm

umarım gereken yerlere gereken cevaplar gitmiştir..halkın ne istediğini herkes gördü ve bundan sonra herkes haddini bilecek..
http://burocky.blogspot.com
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 22, 2007 11:57 pm

Evet bir seçimde böyle bitti.Biz durumdan çoook memnunuz wallahi.En azında ya işte AKP çoğunluğu temsil etmiyor diyenlere kapak olsun.Heyyyyy Türkiye'de 2 kişiden 1'i AKPli oldu mu şimdi.Hani statlarda bir deyim vardır ya 'Yine mi olmadı yine mi olmadı' diye şimdi bu şarkıyı siyasi arenada biz söylüyoruz.Ya ne kadar pislik yaparsan o kadar tepki alırsın.Sayayım mı pislikeleri tabii bizim bildiklerimiz benim sayacaklarım...
Ulan bildiğimiz,lise müfredatlarında bile bulunan bir şiiri bahane ettiniz.Adamcağızı 10 ay hapis yatırdınız.Hapisten çıktı milletvekili yapmadınız uyduruk yasalarla.Zaten aynı uyduruk yasayla hapse soktunuz.Tabi uyduruk çünkü savcıya bak Vural Savaş.Yahu Vural Savaş'dan savcı olsa ne olmasa ne.Bizim toni bile ondan daha çok işe yarar:D .Ne oldu adam geldi başbakan oldu %35 oyla.Bu çoğunluk değil dediniz aha şimdi %50 bu ne şimdi.Aaaa bu da mı değil...
Sonra cumhurbaşkanlığı seçilecek dedik.Deniz Baykal 'AKPli biri cumhurbaşkanı olamaz' dedi.Hemen köpekleri saldırmaya başladı.Sözde cumhuriyet mitingleri düzenlendi tasmalı Tuncay Özkan,Nur
Serter falan.Şimdi aşifte CHP milletvekili tarafsızdı (!) ya baaaak seeen.Sezer hep nasıl çelme taksam diye uğraştı,a benim akılsızım nereye kadar.Ve en büyük hatayı asker yaptı.Yıllardır demokrasini önünde hep taş oldu bir sürü çağ dışı kalmış darbe yaptı bu kez aynı kasedi çalmaya başladı.e-muhtıra sonra takma bir isim buldular ya eee tabi minareyi çalan kılıfını hazırlarmış.Seçim kararı alındı Baykal hergün bir yalanla çıktı.Ya Baykal ne demişler 'Yalancını mumu 22 Temmuza kadar yanarmış.'Laughing Very Happy
Ya işte bu oy 3 yılın 5 yılın oyu değil bu oy 10 15 yılın oyu.Başarılı yolumuzda önümüze taş olan ahmaklar sizlere çooookkkk teşekkür ederiz.
Eeee boşuna dememişler salaklar olamasaydı zekiler yaşayamazdı diye.
Önceki mesajlarım da demiştim biz bu akıma inandık %50 ile geliyoruz diye ampuller voltajı artarak yanıyor artık.
Heee bu arada iyi yüzmeler Baykal.Ama yaşın 70 ya yüzemezsin Rodos'a kadar.Very Happy Laughing
Tek başına yola devam...........
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 12:17 pm

Seçim ne demektir?Halkın demokratik bir kararırıdır değil mi?Türkiye'de öyle yaratıklar varki konuşmaya gelince onlardan demokratiği olmaz ama iş icraata gelince asıl yüzlerini ortaya koyarlar.İşte size halkın seçimini cahillik ve salaklık diyerek aşağılayan hayvandan da aşağı yaratıklar ve bazı sözleri.
Eeee başta ismiyle alakası olmayan isminin arkasına saklanan sahtekar halkla hiç bir ortak yönü bulunmayan Cumhuriyet(!) gazetesi hoş gazete sayan kim kağıt parçası.
Onur Öymen(CHP Genel Başkan Yrd.):'Her gün hükümeti eleştirmenize rağmen gidipte hükümet partisine oy veriyorsanız,bu işte mantıkla açıklanmayacak bir şey var demektir.'Onur Bey,şunu unutmA BU MİLLET böyle şeyleri unutmaz cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi.Eleştiri demişsin makamında oturup partindeki yaratıkları dinlersen tabi eleştiriyi çok duyarsın hoş sen makamını bırakıp halkın içine karışamazsın çünkü sende o asalet yok.
Orhan Karataş(Ortadoğu gazetesi):'Bir ülkede milletin yarısına yakınının ülke gerçeklerine bu kadar ilgisiz,bu kadar duyarsız kalması çok tehlikeli bir durumdur.'Gazete isminden de anlaşılacağı üzere MHPnin kendi kuçu kuçusu yazını devamında MHPyi övüyorda beyefendi.bu ülkede bir tek tehlike vardır o da MHP'dir.Karşı görüşe saygı duymak yerine kan dökmeyi seven faşist ve ırkçı bir zihniyetdir çünkü MHP.
Melih Aşık(Milliyet Gazetesi):'Efendim,halkımız bu seçimde laiklik tehlikede,ülke yavaş yavaş bölünme noktasına getiriliyor,en stratejik varlıklarımız yabancılara peşkeş çekiliyor diyenlere sen bunları boşver de bizim nohuttan ve kömürden haber ver mesajını vermiştir.'Bu yaratığın yazılarını bir kaç gün okuyun yazar olmadığını anlarsınız bozuk bir zihniyeti var saygını s sini bile bulamazsınız kendinden beklediğim bir yazı yazmış.Devam et Melih devam et.
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 12:36 pm

Cüneyt Akyürek(Cumhuriyet Gazetesi):'Halkımızın büyük çoğunluğu laiklik karşıtı,dış sorunlarada ulusal yararlara sahip çıkmayan,teslimiyetçi siyasi partiyyi ve onun iki torba kömür,bir paket yiyecek dağıtilan 300 milyon liraya,ağzı bozuk liderini bu denli yeğleyeceğini hesap edemedik.Amaç AKPyi iktidardan indirmekti.'Güneşli günler görerceğiz çocuklar diyebilmekti fakat ne çare.'İşte hepsinin zihniyeti aynı bir yalan sakız haline getiriliyor.Adam en azından ekmek yediği gazeteye uygun yazıyor fikirlerini.Ama birde şu var güneş çoook güzel doğuyo Cüneytciğim.
Özgür Çakmak(Seçilemeyen MHPli İzmir m.v.)'Bu halkla yola çıkılmaz.Ortaya çıkan tablodan utanç duyuyorum.Halkımız maalesef küçük paralara satıldı.Şehidine ihanet eden bir halkla karşı karşıyayız.Halkımız bu kadar çıkarcı olmamalıydı.Ben bütün dünyayı neredeyse dolaştım,ama bu kadar kişiliksiz halk görmedim.'İşte bir faşist daha.Bakın dikkat edin şahıslar farklı ama zihniyet aynı asıl kişiliksiz sen ve partindir.Sen bir daha dünya turuna çık ve kişilikli bir halk bulursan oranın vatandaşı ol ve orda kal edepsiz.
Hasan Pulur(Milliyet Gazetesi):'Oh çok şükür,bundan sonra türban diye sorun kalmaz,herkes başını örter,gider okula,fakülteye,mahkemeye,daireye...Çankaya'ya türbanlı 'first lady' çıkamazmış.Niye o!Millet,laikliğe güle güle dedikten sonra......'İşte bir edepsiz saygısız daha ben sana ne diyeyim?
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 12:58 pm

Emin Çölaşan(Hürriyet Gazetesi):'DEmekki biz uzayda,başka bir gezegende yaşıyormuşuz.Türkiye'nin ve toplumun hiçbirşeyini bilmiyormuşuz!Demek ki insanlar durumdan,gidişatan memnunmuş.Seçim günü uzay gemisinden paraşütle,hiç bilmediğimiz bir ülkeye indik.Burasının Türkiye olduğunu öğrendik.Ülkenin gerçeklerini,nasıl böyle yanıldığımıı yakından inşallah öğrenmeye başlaycağız'Aaaaaa Eminciğim sen hala öğrenemedin mi? Demokrasi halkın iradesidir hay aksi sen uzaydan gelmiştin dimi unutmuşum pardon....
Bekir Coşkun(Hürriyet Gazetesi):'Demek ki karşıdan gelen her iki kkişiden birisi AKPli.Oysa ben bugüne kadar 'AKPye oy verdim diyene'yada 'vereceğim' diyene rastlamış değildim.Herkesin AKP karşıtı olduğu bölgelerden AKP çıktı.İflas ettim diyen esnaf,'bittik' diyen köylü de oy verdi anlaşılan.Hatta lüks sosyete bile.....'Bekir Bey bundan bir önceki hükümet ecevit-yılmaz-bahçeli hükümeti değildi iflas ettim bittim diyen olanlar onların dönemindeydi.oy vermiyeceğim diyenler kimlerdi chp ve mhp nin üyeleri mi?
Oktay Akbal(Cumhuriyet Gazetesi):'bizler neyi savunduk,neyin korunmasını istedik?Tam bağımsız Türkiye'nin sonsuza dek yaşatılması;çagdaş uygarlığın benimsenmesi;halkımızın yoksulluktan,açlıktan,ezilmişlikten,kurtarılması;oy kazanmak için kapı kapı,kömür ekmek,peynir,pirinç dağıtılmalarının yanlışlığını...Aziz Nesin'in 'Türk halkının yarısı aptaldır' sözünü boşuna yakıştırma mı,boşuna uydurma mı? Seçmenin yüzde 46sı AKPye oy verdi diye böyle bir suçlama akla gelebilir mi?Belki de bu halk hepimizden çok şey biliyordur.'Okyaycığım son dediğin dışında hiçbir şeye hak vermiyorum bu halk senden ve senin gibi düşünenden çok şey biliyor.Şimdi o salak herifin lafını hatırlatmışsın bende desemki o oy vermeyen %50 salaktır desem ne olacak?Ama biz de bu terbiyetsizlik edepsizlik yok kusura bakma.
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePerş. Tem. 26, 2007 1:06 pm

İşte görelim artık bazı gerçekleri hoş yüce milletimiz gördü ve sandıkta cevabı pardon tokadı attı.Sayın Başbakanımız dediği gibi 'Al birini vur ötekine' MHP ve CHP tek farkları m ve c harfleri zihinyet aynı.Şimdi de sallayıp duruyorlar.Aynı zamanda hakarette ediyorlar ama siz devam edin halk size yine gereken cevabı verecektir merak etmeyin tarih boyunca bu hep böyle oldu ve olacak korkunuz olmasın...
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimeC.tesi Tem. 28, 2007 8:54 pm

evet bir seçim süreci de bçlece bitti demokrasinin gölgesinde yaptığımıza inanmak istiyoruz....
değerli arkadaşımızın baya ateşli olduğun açık... ama nedenlerine indiğinde değerli partinin başarısının altında kendi icraatlarından ziyade karşısındakilerinin beceriksizliği ön planda seçimlerde sağ merkez diyebileceğimiz ak parti milliyetçi-ırkçı mhp, kürt ulusal hareketi bağımsızlar ve en hazinleri tabanıyla neredeyse taban tabana zıt bir parti haline gelen ne olduğuna daha anlam veremediğim chp yani sol anlamda değerli Baskın hocam ve Ufuk urasın dışında pek kimse yoktu ne yazıkki değerli hocam giremedi... ama ezber bozacak bir siyaset yaklaşımını ufuk urastan bekliyorum
ne olursa olsun kim başa gelirse gelsin onların rotasına yön verecek olan bizleriz gerektiği zaman eleştirmez sivil toplum örgütlenmesini gereği gibi yapmazsak yukarıdakilerinde yaptıklarını değerlendirme şansları olmaz
umarız geçmiş dönem hataları olmaz umarız daha güzel bir ülke için icraatlarında ezilenlerin gerçek sesi olurlar umarız...
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimeC.tesi Tem. 28, 2007 9:01 pm

değerli arkadaşım yaptığın yorumlarda insanları eleştirirken kullandığın sıfatları özenle seçmende yarar olduğunu belirtirim zira Aziz Nesin gibi bir ustadan gözlem üzerine deha diyebileceğimiz türkiye hallarını onun gibi iğneli işleyebilen biri olmamışken zekasına ve insani yönüyle örnek alınabilecek bir insana böle bir yorum hiç olmamış....
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 3:14 am

xortokay demiş ki:
değerli arkadaşım yaptığın yorumlarda insanları eleştirirken kullandığın sıfatları özenle seçmende yarar olduğunu belirtirim zira Aziz Nesin gibi bir ustadan gözlem üzerine deha diyebileceğimiz türkiye hallarını onun gibi iğneli işleyebilen biri olmamışken zekasına ve insani yönüyle örnek alınabilecek bir insana böle bir yorum hiç olmamış....
evet yusuf bu konuda görüşüm senle aynı olsada eleştri dozajını iyi ayarlaman iyi olur..biraz hakaret vari olmuş sanki konuşmaların..
http://burocky.blogspot.com
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 8:57 pm

Evet umarım bu yeni dönem Türkiye için hayırlara vesile olur ve inşallah dışarıdan müdahalesiz demokrasi içinde bir dönem olur.Bir;hararetli yazdım doğru peki neden hararetlendiğimi yazılardan anlamışsındır.Bu insanlar gazate köşelerinde yazı yazıyorlar arkadaşım.O yazdığı gazeteyi afedersin hayvanlar almıyor o salak,mantıksız dediği vatandaş alıyor ve kimse ama kimse halkın seçtiği seçim için böyle ahlaksızca yazı yazamaz.Yazarsa eleştirimi de yumarım gözümü öyle yaparım bana nezaketi olmayanla işim olmaz.İkincisi;Aziz Nesin'in kitapları beni ilgilendirmez heeee kötü demiyorum edebi kişiliğine ama insani kişiliğine geldiği zaman benim onunla işim olmaz hiç kusura bakmayın o lafı diyene o sıfat az bile ama bu paylaştığımız bu sitede onu seven varsa bizede mecburi olarak saygı duymak düşer ve özür dilerim.Üçüncüsü; Ufuk Uras gibi bir solcu insanın meclise girmesi çok sevindirici bir olay ve isterdim ki Baskın Oran'da girseydi ama olmadı,hayırlısı.Çünkü farklı bir görüşü benimseyebilirsiniz ama muhalefet yapmayı bilmiyorsanız muhalefeti karşındaki insanın her dediği şeye 'hayır' olarak algılarsanız işte bugün Baykal'ın düştüğü duruma düşersiniz.
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 9:09 pm

Aslında saymıştım ama AKP niye bu kadar yüksek oy aldı diye.Ama icraatlarından ziyade de değil yani.Ne kadar halk muhtırası densede bu seçime senin icraatın olmasa nerde alırsın bu kadar oyu.Heee yine tek başına olurdu tepki oyuyla ama güldürme beni bu oyların hepsi de tepki oyu olamaz.Karşımdakinin beceriksizliği beni ilgilendirmez bu onun sorunu.Bir yarışın içindeysen karşındaki senin için hiçbir zaman ölçü olmamalı bence.Önemli olan bendeki eksiklerdir ben eksiğimi kapatayım o yeter.Seçim de böyle bir yarıştır işte.Ben şunu dediğim zaman bizimkiler bana kızıyor ama kim ne derse desin Baykal gitmeli yerine Sarıgül gelmeli.Böyle deyince bizim oylar azalır deyip kızıyorlar.Kardeşim herşey bu vatan içinse bu da olmalı bence.Muhalefet,iktidarın eksiğini kapatmalı herşeye taş koymamalı.Sagduyulu,halkın herkesimini kucaklayabilecek ve vatandaşının inançlarına saygı duyabilecek bir sola bende evet derim ama bu Baykalla olmaz arkadaş.
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 9:19 pm

evet yusuf bencede yerine ya sarıgül gelmeli yada mşu ankinnden daha kaliteli bir muhalefet lideri.ya bizim amacımız AKP nin oyları tavan yapsın değil zaten kim adam gibi memleket yönetebilrise o gelsin bu şartlarda elbette ki AKP.ama adam gibi muhalefet de şart be kardeşim.... Idea
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 9:21 pm

arkadaşım sence ler gerçkleri değiştirmiyor demi.. akp oy patlaması yaptı ben icraatları inandırıcı bulmuyorum zira dünyanın genel yükseliş trendine göre gayet normal hatta kötü bazı yönleri ile sakıncalı bi büyüme neyse şansına baykal gibi bi adam çıktı ve onun sayesinde onun ülkeyi kutuplara ayırma cabası insanları etkiledi ve sonuç ona hüsran diğerine ...
xortokay
Çöm
Çöm

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 9:24 pm

aziz nesini okusan ne demek istediğini belkide neden öle bi cümle kullandığını anlama şansına kavuşurdun ama tahminimce kendisinin inancı üzerine söylediği cümlelerden mi etkilendir nedir böle şeyler yazıyosun
saygı.. eyvallah
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePaz Tem. 29, 2007 9:39 pm

Dedim ya kardeş sen seviyorsan saygım sonsuz ama sende bana saygı göster.Evet ben o insanın kitaplarını ilkokul 3. ve 4. sınıfta okudum.Ve bu yaşlar insanın beyninin en körpe olduğu yaşlardır ama hamdolsun ne etkilendim nede bir sempati duydum hele sanırım kitabın adı eşekti yada şiirin adı tam hatırlamıyorum onu okudum ve nefret ediyorum şimdi ondan.Ama dediğim gibi edebi kişiliğine lafım yok.Bir kaç laf yüzünden bizim milletimiz alışık tavır koymaya Sayın Pamuk'a(bence bu son yılların edebi üstadır) yapılanları gördük en azından değil mi?Ama Nesin'in bir kaç lafına değil nefretim neyse boşverelim.
bioogiso
Çöm
Çöm
bioogiso

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimePtsi Tem. 30, 2007 8:21 pm

xortokay demiş ki:
arkadaşım sence ler gerçkleri değiştirmiyor demi.. akp oy patlaması yaptı ben icraatları inandırıcı bulmuyorum zira dünyanın genel yükseliş trendine göre gayet normal hatta kötü bazı yönleri ile sakıncalı bi büyüme neyse şansına baykal gibi bi adam çıktı ve onun sayesinde onun ülkeyi kutuplara ayırma cabası insanları etkiledi ve sonuç ona hüsran diğerine ...

yani sen diyorsun ki nsanlar kutuplaşmada kaldı ve akpartiyi tercih etti.bu seçimde iki parti mi vardı yada ikisinide beğenmiyorsa boşa atsın.bu kadar mı acizdiler yada bende akp ye verdim bu yüzden miydi.ASLA.chp kç bünye kattı içine oy anca sabit kaldı biraz da yükseldi rica ederim yapmayalım.yapamıyorsak yapabilenleri başarabilenleri inandırabilenleri tebrik edelim.recai kutan gibi yapmayalım.lütfen Idea Question
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 1:39 pm

Bu seçimin en ilginç yanından biriside bağımsız adayın çokluğuydu.Tabi bunda DTP'nin desteklediği 'bin umut adayları' nedeniyle bukadar fazlaydı.Ama Ahmet Türk (DTP Genel Başkanı) seçim gecesi kandiside seçilmesine rağmen üzüntülü bir şekilde sonuçları yorumlamıştı.'AKP oyumuzu paramparça etti' diye sitem etti.Aslında hiçbirşeyin farkında değilmiş.Çünkü AKP'nin oyunu böldüğü falan yok.Halk görmüş hizmeti vermiş oyunu tabi başka nedenler de var onlara da değineceğim.Ama Tayfun Talipoğlu'nu bilmeyenimiz yoktur.'Bam Teli' programını yıllardır başarıyla sunuyor.Bu programı çok sever yapabildiğimce takip etmeye çalışırım.Bingöl ziyaretinde poşusu üstünde Hasan Dayı'ya uzattı mikrofonu ve sordu 'nasılsın Hasan Emmi?' diye.Cevaba dikkat edelim 'vallahi hamdolsun keyfimiz yerinde.suyumuz yoktu belediye sondaj vurdu suyu getirdi milletvekilimiz köyü ziyaret etti muhtara eksikler için para bıraktı Allah razı olsun bu AKP'den.'İşte bu sözleri söyleyen Hasn Emmi'nin memleketinden %75 oy çıkardı.Bu sadece Bingöl'le ibaret değil tabi sadece Bingöl'den ibaret olsyadı doğu ve güneydoğudaAKP nin oyu %25 artmazdı.
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimeÇarş. Ağus. 01, 2007 2:32 pm

DTP ne yaptıda doğu ve güneydoğu genelinde %20'lere varan oy alırken ne olduda bu duruma düştü.Birincisi DTP doğudaki kürt kardeşlerimize hitap eden bir parti değil.PKK'ya lanet okuyan kürt kardeşlerimiz çoğunluktayken onlar hala PKK'ya terör örgütü değil diyorlar.İkincisi parti bir kere tabanıyla uyuşmuyor.Gazetelerde de okumuşsunuzdur Altan Tan'ın bu durumla gözlemini.Tan şöyle özetliyor:'Tencerenin kapağı marksist ve alevi çizgide.Bugün PKK'nın yönetici kadrosunun önemli bir kısmı Pazarcık,Elbistan ve Tunceli kökenli.Çoğu Stalinist anlayıştan geliyor.Tencerenin kendisi ise Sunni,Şafi ve Nakşibendi.Dolayısıyla bugün tencereyle kapak arasında bir uyum sorunu var.Düdüklü tencere artık ötüyor.'Bu kapağı başımdan alın'diye.ve şöyle devam ediyor 22 DTP'li içinde namaz kılan,orucunu tam olarak tutan bir kişi bile yok.Hakaret anlamında söylemiyorum.Bu bir tesbittir.Çünkü bu insanların temsil ettiği seçmenin %70'i oruç tutuyor,yüzde %65'i beş vakit namaz kılıyor.Orhan Doğan'ın mitingine katılan kadınların yarısı çarşaflıydı.'
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

MesajKonu: Geri: Ve bir seçimde böyle geçti...   Ve bir seçimde böyle geçti... Icon_minitimeC.tesi Ağus. 18, 2007 3:05 pm

Güneydoğunun yegane sorunu işsizlik bence. işsiz insan farklı yerlere çekilmeye müsait insan demektir...insanlar işsiz güçsüz kahve köşelerinde otururken akıllarını çelmek o kadar kolaydırki ve bunun peşindende bu insanların işsiz oturmalarının sebebi olarak görecekleri yegane kurum hükümettir bu düzeldiği vakit sorunlarına çare bulunduğu vakit onlarda sağlıklı düşünebilecekler ve gerçekleri görebilecekler...
http://neurotic.scriptmania.com

Ve bir seçimde böyle geçti...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-