'South park' sadece gündemin eleştiriyor.He böyle direk sadeceyle başlayınca eleştireceğimi sanmayın.Sürekli takip edemiyorum ama izlemeye gayret ediyorum.Adamlar haklı olarak salakça şeyleri eleştiriyorlar.Paris Hilton,estetik,cinsiyet değiştirme ve şu salak ingilizlerin 16 süper yaş olayını vs. vs.Küfürlü olabilir,zaten geç saatte yayınlanıyor,lazım da zaten.Yani küfüründen şikayet eden vursun kafayı yatsın kardeşim yada kumanda elinde değiştirsin.South park'ın birde sinema filmi yapılmış eğer elinde olan varsa lüüütttfeeennn.
'Married with children'a komik bir dizi.Yok Burakcığım 'Çocuklar Duymasın'la alakası yok...Aile dört kişi babaları tam bi ayyaş,anne desen herif para getirsin yeter isterse boynuzlasın umrunda değil,alışveriş manyağı...Oğulları tam bir fırlama kendinden büyük bütün kızlara ve kadınlara sarkıyor...Abaza bir ergen...Kız kardeşi bildiğimiz bir aptal sarışın kız çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyor...Kardeşiylede kedi köpek gibiler zaten...Güzel bir dizi Türk versiyonuda yapıldı...Ege Aydan ve Yıldız Kaplan oynamıştı.Married ve children'ı izlediğim için merak edip bir izlemiştim..çAma o kadar güzel değildi...