Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Birazda gülelim (South Park-Married with Children)

3 posters
YazarMesaj
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

Birazda gülelim (South Park-Married with Children) Empty
MesajKonu: Birazda gülelim (South Park-Married with Children)   Birazda gülelim (South Park-Married with Children) Icon_minitimePerş. Ağus. 16, 2007 6:03 pm

izlemeniz gereken müthiş dizilerden 2 si sadece başarıları 10 sezondan fazladır yayınlanmalarından da bellidir herhalde Gerçi South Park yapımcıları her şeyle alay etmeyi sevdikleri için arada dizi içinde geçen diolaglardan bir kaçı kafanızı karıştırabilir ya da hadi canım dedirtebilir fakat yinede cok eğlenceli bakalım siz ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında ?
http://neurotic.scriptmania.com
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Birazda gülelim (South Park-Married with Children)   Birazda gülelim (South Park-Married with Children) Icon_minitimeCuma Ağus. 17, 2007 1:16 am

iki boyutlu sevimli yaratıkcıkların dizisi gibi görünen south park aslında hiç de sevimli olmayan aksine sivri elemanları bünyesinde barındıran bi dizidir..hicivi bol kepçe kullanmış elemanlar..fazla izlemişliğim yoktur ama izlediğimde altıma yaptığım anları hatırlarım Smile married with children hakkında pek bi bilgim yok ama ülkemizdeki yabancı dizilerden araklayarak dizi çek zihniyeti ile yapılan dizilerden çocuklar duymasın adlı diziyi bildiğim kadarıyla burdan araklamışlardı..yanlışsam düzeltin..

aa dipnot düşmeden edemicem komedi dizisi diyince Avrupa yakasını tek geçerim desem de inanmayın o ne kadar gerizekalı bi dizi oldu ata dan sonra yaw..burhan altıntop da olmasa her hafta okan bayülgene malzeme olurdu heralde Very Happy evet tek geçeceğim komedi dizisi how i met your mother dır..izlemenizi şiddetle tavsiye ederim bende 2 sezon var isteyene dvd ye çekerim..orda barney koparıyo adamı Very Happy
http://burocky.blogspot.com
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Birazda gülelim (South Park-Married with Children)   Birazda gülelim (South Park-Married with Children) Icon_minitimeCuma Ağus. 17, 2007 1:35 pm

'South park' sadece gündemin eleştiriyor.He böyle direk sadeceyle başlayınca eleştireceğimi sanmayın.Sürekli takip edemiyorum ama izlemeye gayret ediyorum.Adamlar haklı olarak salakça şeyleri eleştiriyorlar.Paris Hilton,estetik,cinsiyet değiştirme ve şu salak ingilizlerin 16 süper yaş olayını vs. vs.Küfürlü olabilir,zaten geç saatte yayınlanıyor,lazım da zaten.Yani küfüründen şikayet eden vursun kafayı yatsın kardeşim yada kumanda elinde değiştirsin.South park'ın birde sinema filmi yapılmış eğer elinde olan varsa lüüütttfeeennn.
'Married with children'a komik bir dizi.Yok Burakcığım 'Çocuklar Duymasın'la alakası yok...Aile dört kişi babaları tam bi ayyaş,anne desen herif para getirsin yeter isterse boynuzlasın umrunda değil,alışveriş manyağı...Oğulları tam bir fırlama kendinden büyük bütün kızlara ve kadınlara sarkıyor...Abaza bir ergen...Kız kardeşi bildiğimiz bir aptal sarışın kız çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyor...Kardeşiylede kedi köpek gibiler zaten...Güzel bir dizi Türk versiyonuda yapıldı...Ege Aydan ve Yıldız Kaplan oynamıştı.Married ve children'ı izlediğim için merak edip bir izlemiştim..çAma o kadar güzel değildi...
burocky
Admin
Admin
burocky

MesajKonu: Geri: Birazda gülelim (South Park-Married with Children)   Birazda gülelim (South Park-Married with Children) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 18, 2007 10:13 am

burocky demiş ki:
iki boyutlu sevimli yaratıkcıkların dizisi gibi görünen south park aslında hiç de sevimli olmayan aksine sivri elemanları bünyesinde barındıran bi dizidir..hicivi bol kepçe kullanmış elemanlar..fazla izlemişliğim yoktur ama izlediğimde altıma yaptığım anları hatırlarım Smile married with children hakkında pek bi bilgim yok ama ülkemizdeki yabancı dizilerden araklayarak dizi çek zihniyeti ile yapılan dizilerden çocuklar duymasın adlı diziyi bildiğim kadarıyla burdan araklamışlardı..yanlışsam düzeltin..

aa dipnot düşmeden edemicem komedi dizisi diyince Avrupa yakasını tek geçerim desem de inanmayın o ne kadar gerizekalı bi dizi oldu ata dan sonra yaw..burhan altıntop da olmasa her hafta okan bayülgene malzeme olurdu heralde Very Happy evet tek geçeceğim komedi dizisi how i met your mother dır..izlemenizi şiddetle tavsiye ederim bende 2 sezon var isteyene dvd ye çekerim..orda barney koparıyo adamı Very Happy

evet şimdi hatırladım çocuklar duymasın değildi..o dediğin diziyi de izledim..evin kızına hastaydım Very Happy düzeltmen için saol kardeş
http://burocky.blogspot.com
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

MesajKonu: Geri: Birazda gülelim (South Park-Married with Children)   Birazda gülelim (South Park-Married with Children) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 18, 2007 11:35 am

burocky demiş ki:
burocky demiş ki:

evet şimdi hatırladım çocuklar duymasın değildi..o dediğin diziyi de izledim..evin kızına hastaydım Very Happy düzeltmen için saol kardeş
Hocam ben de 'Married with Children'da ki kıza hastayım bir paket çikolatay kandırılabilecek kız tipi var kızda...Aman sabahlar olmasın...
NeurotiC
Çöm
Çöm
NeurotiC

MesajKonu: Geri: Birazda gülelim (South Park-Married with Children)   Birazda gülelim (South Park-Married with Children) Icon_minitimeC.tesi Ağus. 18, 2007 2:50 pm

Walal görünüş öyle ama çok cin bi kız ya ya bir de gıcık oldugum nokta kız hep gerizrkalı heriflerle cıkıyor ilks ezondan beri baslarım warya ben o amrikada olucam gosteriridim yağız anadolu delikanlısını o kıza :p
http://neurotic.scriptmania.com

Birazda gülelim (South Park-Married with Children)
1 sayfadaki 1 sayfası