Genclik Atesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genclik Atesi

Genclik Atesiyle Yanip Tutusan Herkesin Yeri

AnasayfaPortalliAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

2 posters
YazarMesaj
burocky
Admin
Admin
burocky

Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Empty
MesajKonu: Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül   Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Icon_minitimePerş. Ağus. 30, 2007 12:16 am

Vatana millete hayırlı uğurlu olsun..Umarım ülkemizi yükselişe geçirecek bir ivme kazandırır bu sonuç..
http://burocky.blogspot.com
micheal scofield
Çömez
Çömez
micheal scofield

Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Empty
MesajKonu: Geri: Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül   Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Icon_minitimeCuma Ağus. 31, 2007 12:29 am

Evet yeni bir dönem başladı Çankaya'da...Dikenlerin ardından bir Gül çıktı Çankaya'ya.Kimilerine göre son kalede gitti ve soruyorum onlara demek ki bugüne kadar birilerinin kaleleri tarafından yönetiliyorduk he...O zaman bugün 'o benim cumhurbaşkanım değil' diyenler soruyorum size.O zaman biz niye yıllardır sizin cumhurbaşkanınız tarafından yönetildik?...7 yıl bu ülke işkence çekti niye sesiniz çıkmadı?...Kırmızı ışıkta durmakla,yeşil yandığında bile yayalara yol vermekle bu ülke yönetilmiyor kusura bakmayın...Utansın be 7 yıl içinde bir cumhurbaşkanı 2 kez başbakanlığa gider mi? Hiç mi vicdan yok bu insanda...Ne gündemler yaşadık o oradayken...Develüyasyonlar,Kıbrıs sorunu,AB süreci...Yüzlerce gündem...
Ama o günler bitti...Sayfamız ak,reisimiz Gül...
Kim ne derse desin,ne yazarsa yazsın ya da 'cumhurbaşkanım' yerine 'cumhurbaşkanı' desin.Halk muhtırasını verdi bazı korkaklar gibi gece ve e-mail olarak değil...Yeter artık asker senin yerin kışlan gündem politikasından uzak dur,yeter yıllardır bahanelerinle yolumuza taş olduğun...(bu konuda acısı olmayan anlamaz beni,12 Eylül'de yaşananlardan cananının canı yanmayan anlamaz beni neyse)
Umarım Gül kokulu günler bizim için olur ve bu vatan için de hayırlısı olur.

Yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-