- NeurotiC demiş ki:
- Sonucta emrede bir insan ve kimin ustune bu kadar gelinirse o insanda bu kadar tepki gosterir kaldıki Futbol oynayanlar daha iyi bilir oynadıgımız oyun bizim vucudumuzdaki Hormonları tırmandırdıgı için olaylara karsı daha fazla tepki verebilioruz an içinde bu yuzden bence boyle bir tepki vermesi normal bana göre ben Olsam aynısnı bende yapardım hatta
Evet hocam aynı şeyi düşünüyoruz sanırım.Bırak anlık tepkiyi, bu 4 günün tepkisiydi.Malta maçı için neden sadece Emre suçlandı ki? Tuncay'da çok kötüydü o gün he ben onuda Emre gibi yerden yere vursunlar yada Emre'ye doğru yöneltilmiş mızrakları Tuncay'a çevirelim diye demiyorum bunu.
Şunu herkes biliyor bu ülkede kim kötü oynarsa oynasın ilk hedef eleştirmek için Emre ve Hakan Şükür'dür bazıları için ve herkesde nendenini adı gibi biliyor...
Her şeyde krala da laf sokmaya çalıiıyorlar yada tartışmak için çamur atıyorlar.Macaristan maçında oynamadı ama Kazım Kartal gibi bir yaratığın yazısına baktığınızda sanki Hakan 90 dakika oynamışda hiç birşey yapamamış ve Emre'yi o kışkırtmış gibi bir sürü zırva okursunuz...