| Cumhurbaşkanlığı Seçimi | |
|
+4BursALİ neraamore micheal scofield burocky 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
burocky Admin
| Konu: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Perş. Mayıs 10, 2007 11:46 am | |
| Chp gene yaptı yapacağını....Ölümüne Akp..Ölümüne Tayyip | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Perş. Mayıs 10, 2007 8:17 pm | |
| Selam arkadaşlar...Amacım siyasi propoganda değil ama CHP ve onun gibi davranan DYP ve ANAVATAN partisine sandıkta bir ceza verilmesi reva artık...Demokrasi yoluna taş koyanların sonu sandığa gömülmek olmuş tarihte umarım tarih tekerrür eder... | |
|
| |
neraamore Admin
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Cuma Mayıs 11, 2007 2:39 am | |
| konu siyaset olunca ortam hemen gerginleşir ben kendime gore bir parti bulamadım... o da gelse bu da gelse planı coktan yapılmıslar, bana kim dusuncede ozgurluk, egitimde tam anlamıyla ozgurlugumu veriyorsa onu desteklerim...burak sen boyle bi parti kur seni bile desteklerim | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Cuma Mayıs 11, 2007 2:55 am | |
| | |
|
| |
BursALİ Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Cuma Mayıs 11, 2007 3:24 pm | |
| demokrasi : azınlığın haklarını çiğnemeden çoğunluğun sözünün geçmesidir.
ulan bakıyosun adamlara mecliste azınlık onların dediği oluyo.kimi tv ye bakıyosun yanlısının halk arasında çoğunluk gösterio kimi tv ye bakıosun oda yanlısını halk arasında çoğunluk gösterio
bu ülkede demokrasi yokki seçecek bi cumhurbaşkanı seçecek bi parti olsun.. | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Cuma Mayıs 11, 2007 3:31 pm | |
| ben zaten bu üç yüz bilmem kaç millet vekili yasasını da anlamadım..ulan zaten o milletvekillerini hiç bi zaman tek partide toplayamazsın ki..hiç bi zaman cumhurbaşkanı olmaz o zman | |
|
| |
BursALİ Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Cuma Mayıs 11, 2007 3:40 pm | |
| hepsi işi yokuşa sürme çabası... erken seçim isteyenler erken seçimi kararında yazın ortasında seçimmi olur kardeşim diyolar yazın ortasında olmucaksa zaten yaz bitimi olağan seçimler vardı..cumhur başkanını halk seçsin dediler.onun için anayasa değişikliği kararı çıktı mecliste bu dar zamanda anayasamı değiştirilmiş diyorlar ki muhtemelen bu karar veto edilecek.bunları yapanların tek istediği Türkiyeyi kaos a sürüklemektir.. yarın öbür gün desenki tamam kardeşim geç başa cumhurbaşkanınıda istediğini yap herşey kabulüm desen hayır hayır hayır kesinlikle olmaz Atatürk Cumhuriyetinin başına sizin istediğiniz kişi geçemez derler gene bi ortam oluştururlar... | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi C.tesi Mayıs 12, 2007 12:29 pm | |
| [/b] Bügünün gazetelerini okuduysanız gazetelerde bir şey dikkatininzi çekecek...Cumhurbaşakanını yeni meclis seçsin,kimin cumhurbaşakanı olacağını yüce halkımız seçsin diyen sayın Baykal,A.N.Sezer'e cumhurbaşkanını halkın seçmesini öngören yasatasarısını kabul etmememsi için baskı yapıyor...Bu adam ne yapmaya çalışıyor analayan varsa Allah rızası için bana da anlatsın | |
|
| |
sanches Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi C.tesi Mayıs 12, 2007 1:01 pm | |
| | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Cuma Mayıs 18, 2007 8:38 am | |
| Olaya bende bir El atayım kendi Perspektifimden Şimdi Olay Şuydu Recep Tayyip Erdoğan bir milli piyango mileti aldı piyangodan büyük ikramiye çıktı (Cumhurbaşkanlığı) Ki Bu ikramiye 4 yıl öncesinden onaylanmıştı ama meclisin kalan kısmı dedi ki hayır bu bileti sen 4 sene önce aldın şuan kullanamazsın ama senin yerine bir başkası kullanabilir :S Adamda kalktı dedi ki tmm arkadaşlar sizin dediğiniz gibi Olsun Ben biletimi O zaman kendim kullanmayacağım benim yerime başka bir arkadaşım Kullansın Abdullah Gül'e verdi bileti. Fakat Azınlık bununlada yetinmedi ve diretti dedik hayır böyle de Olmaz sen kullanmıyorsun ama arkadaşının sana yardımları dokunacaktır piyangoyu tahsil ettiğinde :S Peki Sonra ne oldu ?? Azınlığın bitmez bilmeyen istekleri bu sefer bileti hiç tanımadığı birisine vermesini istediler Evinin(Parti) Dısından hatta mahallesinin(meclis) dışından birisine vermesini istedi kaldı ki bu istek hiç kabul edilebilir bi şey değidi.... Sonuç Olarak Piyangoyu kimin alacağına Halk Karar vericek hayırlısı Olucak... Unutmamalıyız ki TÜRK halkı her zaman haklının yanındadır bu hareketler mevcut Seçmenler arasındaki Kararsızlara birşeyler dank ettirmeye başladı Demokrasiyi koruması gereken kişilerin demokrasinin gereklerini nasıl hiçe sayarak hareket ettiklerini gosterdi... Çok Bağlı Oldukarı(!) Atatürk ilke ve inkılaplarına ne kadar yürekten (!) bağlı Olduklarını gosterdi Neyse Fazla söze ne hacet Siyasetin Everest'i ne kim cıkacak göreceğiz... Herkes Biletleri iyi kontrol etsin size de Çıkabilir ^^ | |
|
| |
okyanus Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Salı Haz. 12, 2007 11:55 pm | |
| akp oyların 4te 1ini almış bir parti yani 4 kişiden 1i istiyorsa 3ü istemiyor nasıl oluyor da çoğunluğu temsil etmeye kalkıyor? | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Ptsi Haz. 25, 2007 3:06 pm | |
| komik olmaya hiç mi hiç gerek yok yada karşındaki insanla dalga geçerek onu eleştirmeye...birkere oyların 1/4 değil %36 alarak buraya geldi.şimdi %50 olacak inşallah ve cumhurbaşkanını da halk seçecek.her köşeye sıkıştığında biz Atatürkün partisiyiz diyerek elini taşın altına koymaya korkanlar değil,şehit cenazelerini kullanmaya çalışan sözde milliyetçi aslen faşist gruplar değil yada ismi hala susurluk olayıyla anılan sözde Adnan Menders ruhuyla geliyoruz diyen kırat da değil,23 temmuz sabahı bütün ampüller yanacak biz bu akıma innıyoruz ve sizlerede sadece saygı duyuyoruz bunun da insani bir gereç oldugunu bilerek bizim kimseyle dalga geçmek gibi bir yönümüz yok malesef özür dileriz... | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Çarş. Haz. 27, 2007 10:53 pm | |
| biz doğru söylenecek yerde konuşur yanlış söylenen yerde güler geçeriz.Bi başkasını hayvanlık metoduyla ikna etmek gibi bi derdimiz yoktur.max 60 yıllık saltanatın olacakzaten.60 yıl ben yanlışları dinnlerim sonra o cennette meleklere yapmak istediğini cehennemde zebaniler ona yaparkn dinler .....367 yok diye ağlayacağıma 400 milletvekili çıkarmaya çalışırım tıpkı şu anda yaptığımız gibi ben cehaşpe ye saygı duyuyorum sonuçta köpeklerin görevi havlamaktır misal vermedim benzetme yaptım ağır kaçmasın.... | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Perş. Tem. 12, 2007 11:38 am | |
| Yuh be böyle bir asker dünyanın neresinde var acaba ne yüzsüzler ya adamlara bak 27 nisan muhtırasının adı idari eylemmiş muhtıra değil.Güldürmein ya hadi bi palavra atacaktınız niye 2 ay beklediniz yeni aklınıza takma isim geldi.Siz kışlanızdan çıkmayın ne olur yeter demokrasi önünde durduğunuz inadımız inat diyorsanız şuda bilinsin artık millet uyandı gençlik uyandı.Bu milleti asker botu altında yönetemezsiniz varsa öyle bir niyetiniz sokaklar da bizim monarşiye karşı sokaklarda bizim kalemizdir duyurulur... | |
|
| |
bioogiso Çöm
| |
| |
micheal scofield Çömez
| |
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Salı Tem. 31, 2007 8:32 pm | |
| ben istisnaları hesaba katmadım | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Çarş. Ağus. 15, 2007 3:37 pm | |
| - okyanus demiş ki:
- akp oyların 4te 1ini almış bir parti yani 4 kişiden 1i istiyorsa 3ü istemiyor nasıl oluyor da çoğunluğu temsil etmeye kalkıyor?
Düzeltiyorum son seçimlere göre 2 oydan 1 ini aldı yanı ona oy vermeyenlerde gorduki bu adam yararlı bi şeyler yapmaya çalışıyor sen şimdi şunuda söyleyebilirsin 2 kişiden 1 kişi vermiş kalan adamın hakkını kim savunacak diğer kişi bunun seçilmesini istemiyor(!)... Bende diyorumki o zaman 2 kişiden 1 kişinin istemisini bırakalım oylar %30 civarıyken bile bu adam seçilmeyi hak ediyordu cunku millet kararsızdı oy vermekte ve oylar dagğılmıştı bu yuzden çoğunluk onlardaydı ve seçebilirlerdi fakat türlü çabalardan sonra erken seçime gidildi ve cumhurbaşkanlıgı seçimleri ertelendi şimdi oylar daha da yukseldi fakat yinede kafalarda bazı sorular var bu mantığa göre gidersek seçim olamaz.... hemen şunu hatırlatmak isterim herkesin değer verdiği büyük siyasetçi Turgut Özal'da 375 aranmadan cuhurbaşkanı seçildi... | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: Cumhurbaşkanlığı Seçimi Paz Ağus. 26, 2007 12:52 pm | |
| Bu aralar herkes Bekir Coşkun'un köşesinde yazdığı yazıyı ve sayın başbakanımızın ona verdiği cevabı tartışıyor.Ve bazı kartel medya da suçluyu sayın başbakan olarak göstermeye çalışıyor.Ama çok değil bunda yaklaşık 2 yıl önce o yazar müsbettesinin sayın başbakan ve sayın CUMHURBAŞKANımız Abdullah Gül'e 'alın devenizi Arabistan'a' dediğini unutmuşlar baak sennn.cık cık cık...Sayın Mümtaz'Er Türköne ne güzel yazmış bu konuyu... http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/yazar.do?yazino=580213 | |
|
| |
| Cumhurbaşkanlığı Seçimi | |
|