| SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 09, 2007 10:22 pm | |
| | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Ptsi Tem. 09, 2007 11:08 pm | |
| o adama tasma takmaya gerek yok onun vereceği zarar ancak kendine.... | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Çarş. Tem. 18, 2007 2:13 pm | |
| | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Perş. Tem. 19, 2007 12:59 pm | |
| Seçim yaklaştıkça siyasiler de geriliyorlar mı ne? Dününü hatırlayamayacak kadar geriliyorlar herhalde.Gazetelerde okudum bugün.Bahçeli tecrübesiyle başbakanlığa adaymış.Sanırım tecrübe deyince Titanic'e dönmüş bir ekonomiyi içi boşaltılmış bankaları kastediyor faşist Bahçeli. Mesut Yılmaz'da Rize'de başörtüsü dağıtıyormuş.Bak sen!Amerika gezisi dönüşü İmam Hatip Liselerikesinlikle kapatılacak diyen ve okullarının önündeki gözü yaşlı kardeşlerimize 'bunlar timsah gözyaşları' diyen kendisi değildi sankİ.Hey Allah'ın yüzsüzü hangi yüzle dağıtıyorsun be.Daha çok şey yazardım ama neyse Allah'ın dan bulsun. | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Cuma Tem. 20, 2007 11:25 pm | |
| sayın arkadaşlar gördünüz değil mi bahçeliinin milletyin g..ündeki sakıza dönemsini.dtp toplantısı mı dersin yoksa türkeşin uyarısı mı.boğazında bişi varmış gibi konuşan yada höyküren kişi .... chp slogan yapmış biz al ananıda git demiyoruz al ananıda gel diyoruz anasını da ne yapacaklarasa artıkkkkk oy isterler herhade kötü düşünmeyin | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Cuma Tem. 20, 2007 11:26 pm | |
| bu siteyi kullanan arkadaşlardan bi ricam olacak lütfen görüşlerimizi paylaşalım biz yazıoz biz okuyoz gibi bişi oldu azıcık renklendirelim lütfen | |
|
| |
burocky Admin
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Tem. 21, 2007 10:01 am | |
| Aynı dertten müzdaribim sitenin admini olaraktan..eskisi gibi katılım bekliyoruz arkadaşlar..o kadar yarışma falan düzenledik toplu mail attık millete ama kimsede tık yok..katılım llüfen | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Tem. 21, 2007 2:01 pm | |
| - bioogiso demiş ki:
- sayın arkadaşlar gördünüz değil mi bahçeliinin milletyin g..ündeki sakıza dönemsini.dtp toplantısı mı dersin yoksa türkeşin uyarısı mı.boğazında bişi varmış gibi konuşan yada höyküren kişi .... chp slogan yapmış biz al ananıda git demiyoruz al ananıda gel diyoruz
anasını da ne yapacaklarasa artıkkkkk oy isterler herhade kötü düşünmeyin Vallahi ne diyeyim BahçeliYi herkes biliyor milliyetçi bir mason.Demirel bile halktan yıllar boyu saklayabildi ama bu adam bir acayip ya.Seçim vaatlerini kağıda bakmadan okuyabildiğini görebildiniz mi? Ayrıca AKP'yi özelleştirme konusunda eleştiriyorlar ya,eleştirdikleri mevzuları 2002 seçim beyannemelerin de var bak sen şu işe.80 yılların milliyetçilği ölmüştür bunlar faşist ve ırkçıdır. CHP yi izliyoruz yalanlarıyla tabi yok iflas eden dükkanlar,hastane kuyruğunda ki insanlar falan filan işte bunlar bu.Yapabildikleri en iyi şey yalan,her işin önüne taş olmak.Ülkenin refahının önündeki en büyük engel bunlar. | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI C.tesi Tem. 21, 2007 2:02 pm | |
| - bioogiso demiş ki:
- bu siteyi kullanan arkadaşlardan bi ricam olacak lütfen görüşlerimizi paylaşalım biz yazıoz biz okuyoz gibi bişi oldu azıcık renklendirelim lütfen
Haklısın İsmail lütfen yazalım arkadaşlar... | |
|
| |
bioogiso Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Paz Tem. 22, 2007 4:51 pm | |
| ya kardeşim bu insanlar hangi yüzle oturuyor halen dikbaşlı koltuklarında biri yalancı biri şerefsiz ve namussuz biri havadan bol bol atar ve biride bunların hepsini yapar top'unun sandıktan leşi çıkar inşallah ampül sayesinde de görürüz bu da onlara kapak olur | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Çarş. Ağus. 15, 2007 3:41 pm | |
| yanlışlar doğrular kime göre neye göre.... Bu böyle tartışılmaz bence sana göre doğru bana göre yanlış olabilir bana göre doğru ülke çıkarlarına ters gelecek bir yanlış olablir... Cevabı tarihe bırakılacak bir soru sordun bence bırakalımda herşeye zaman karar versin sen sadece temsili demokrasi gereği oyunu kullan | |
|
| |
micheal scofield Çömez
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Perş. Ağus. 16, 2007 2:51 pm | |
| - NeurotiC demiş ki:
- yanlışlar doğrular kime göre neye göre....
Bu böyle tartışılmaz bence sana göre doğru bana göre yanlış olabilir bana göre doğru ülke çıkarlarına ters gelecek bir yanlış olablir... Cevabı tarihe bırakılacak bir soru sordun bence bırakalımda herşeye zaman karar versin sen sadece temsili demokrasi gereği oyunu kullan Sende haklısın birimize göre doğru olan birimize göre yanlış olabiliyor...Ama doğruyu aramanın bir yoluda budur...Siyah misketlerle dolu bir torbadan ak misketi bulmak,siyah misketleri azaltarak olur;kanatindeyim...Umarın tasvirim anlaşılabilir olmuştur... | |
|
| |
NeurotiC Çöm
| Konu: Geri: SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI Perş. Ağus. 16, 2007 5:43 pm | |
| Kesinlikle katılıyorum fakat yorumumu tam anlamıyla bitirememiştim dün acil cıkmam gerekiordu bende yorumu tam yazamadan post ettim düzeltince daha güsel olacak inş.
| |
|
| |
| SİYASİ LİDERLERİN YANLIŞLARI VE DOĞRULARI | |
|